GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπίρτζης: Αυτό που κάναμε μέχρι τώρα έχει ανταποκριθεί πλήρως στα αιτήματα των δανειστών - ΒΙΝΤΕΟ

"Δεν μπορεί ο ελληνικός λαός, η χώρα μας, όλα τα όργανα, η κυβέρνηση, να έχουν προχωρήσει σε ό,τι προβλεπόταν από τη συμφωνία και η...


"Δεν μπορεί ο ελληνικός λαός, η χώρα μας, όλα τα όργανα, η κυβέρνηση, να έχουν προχωρήσει σε ό,τι προβλεπόταν από τη συμφωνία και η άλλη πλευρά να μην ανταποκρίνεται, εμπλεκόμενη μέσα σε εσωτερικές διαφωνίες, σε αυτό που έχει συμφωνηθεί" τόνισε ο υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης.

"Οι επιλογές που έχει η χώρα και η Ευρώπη είναι εάν θα συνεχίσει το εγχείρημα του κοινού σπιτιού μας για να πάμε παρακάτω ή αν κάποιοι αποφασίσουν ότι δεν θα υπάρχει" πρόσθεσε μιλώντας στο Star.

"Δεν μπορεί μια χώρα σαν την Ελλάδα κι ένας λαός που έχει υποστεί αυτά που έχει υποστεί, να κάνει τα πάντα, να κάνει θυσίες, να είναι εντάξει, και να μην έχουμε την ανταπόκριση που πρέπει και οφείλουμε να έχουμε από την πλευρά των δανειστών" σημείωσε ο κ. Σπίρτζης.

"Eμείς λέμε ότι αυτό που κάναμε μέχρι τώρα έχει ανταποκριθεί πλήρως στα αιτήματα των δανειστών" τόνισε.  

Ο υπουργός Μεταφορών σημείωσε πως στο επόμενο Eurogroup θα δοθεί η λύση γιατί "αν δεν το δώσουν σε εμάς, δεν θα το δώσουν και σε άλλους".

"Υπάρχουν χώρες που έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα από ό,τι η Ελλάδα με το χρέος τους και επομένως η λύση που θα δοθεί για την Ελλάδα θα δείχνει την κατεύθυνση και για άλλες χώρες που αν "σκάσει" αντίστοιχη ιστορία δεν θα μαζεύεται", συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση