GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βασάνιζε με καλώδια, βίαζε και σκότωνε πρόσφυγες σε κέντρα

Συνελήφθη μετά από δεκάδες καταγγελίες Σαδιστικά εγκλήματα σε βάρος των «απελπισμένων της θάλασσας» (που περίμεναν την επ...




Συνελήφθη μετά από δεκάδες καταγγελίες

Σαδιστικά εγκλήματα σε βάρος των «απελπισμένων της θάλασσας» (που περίμεναν την επιβίβασή τους σε σαπιοκάραβα με προορισμό την Ιταλία) κατηγορείται ότι διέπραξε ένας 25χρονος Νιγηριανός, ο Τζον Οργκάις, που έχει το προσωνύμιο «Ράμπο».
Ο Οργκάις κατηγορείται ότι βασάνισε δεκάδες ανθρώπους, χρησιμοποιώντας και ηλεκτρικά καλώδια, βίασε γυναίκες και δολοφόνησε ανθρώπους που περίμεναν να επιβιβαστούν σε πλοία προς την Ευρώπη, αναζητώντας μια καλύτερη τύχη.
Ο 25χρονος Νιγηριανός συνελήφθη στο κέντρο παραμονής αιτούντων άσυλο του Ίζολα Κάπο Ριτσούτο στην Καλαβρία της Κάτω Ιταλίας.
Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η σύλληψή του κατέστη δυνατή χάρη στις καταγγελίες πολλών προσφύγων και μεταναστών.
Στις λιβυκές ακτές, σε αποθήκες και πραγματικές φυλακές όπου στοιβάζονται εκατοντάδες «απελπισμένοι της θάλασσας» (εν αναμονή της επιβίβασής τους σε σαπιοκάραβα με προορισμό την Ιταλία), ο Οργκάις κατηγορείται για σαδιστικούς βασανισμούς και άγριες δολοφονίες, απαγωγή, άσκηση σεξουαλικής βίας, διευκόλυνση και εκμετάλλευση της παράτυπης μετανάστευσης.
Μετανάστες οι οποίοι προσπαθούσαν να διαφύγουν από τις φυλακές των λιβυκών πόλεων και την σαδιστική μανία του Οργκάις, τις περισσότερες φορές «συλλαμβάνονταν» από τους διακινητές, οι οποίοι στη συνέχεια τούς χτυπούσαν ανελέητα, αφήνοντάς τους ημιθανείς, σύμφωνα με σειρά μαρτυριών.
Στα θύματα του «Ράμπο» φέρεται να συγκαταλέγονται και ανήλικοι μετανάστες που ήλπιζαν να βρουν μια καλύτερη ζωή στην Ευρώπη.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση