Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

  Οι γυναίκες με μεγάλα οπίσθια είναι εξυπνότερες!

  Πάμε ντουγρού για απενοχοποίηση του μεσογειακού ποπού; Τα μεγάλα οπίσθια στις γυναίκες, εκτός από ζήτημα μόδας τα τελευταία χρόνια, μαθαίνουμε τώρα ότι μπορεί να είναι κλειδί για μια καλύτερη ζωή!

  Έτσι υποστηρίζει μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στη Βρετανική Independent, η οποία επίσης τονίζει ότι οι γυναίκες με ζουμερό πίσω μέρος είναι πιο έξυπνες και ανθεκτικές ενάντια σε ορισμένες μακροχρόνιες ασθένειες.

  Γενικώς, το λίπος στην συγκεκριμένη περιοχή είναι καλό σημάδι : σημαίνει ότι είναι πιθανότερο οι γυναίκες αυτές να έχουν χαμηλά επίπεδα χοληστερίνης και να παράγουν ορμόνες που μεταβολίζουν τη ζάχαρη. Επιπλέον, ο λιπώδης ιστός στα οπίσθια και στο πάνω μέρος του ποδιού «αιχμαλωτίζει» τα επιβλαβή, λιπαρά σωματίδια και προλαμβάνει τις καρδιαγγειακές παθήσεις.

  Επίσης, το μεγάλο οπίσθιο μέρος ευνοεί την ορμόνη που ρυθμίζει το βάρος και τις ορμόνες με αντι-φλεγμονώδεις, αγγειακής προστασίας και αντι-διαβητικές ιδιότητες.

  Αυτές οι ιδιότητες προκύπτουν από την αποθήκευση μακροπρόθεσμα λιπαρών οξέων.

  Ως προς την αυξημένη εξυπνάδα, σύμφωνα με τους μελετητές προκύπτει από την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας Ωμέγα-3 λιπαρών, τα οποία στάθηκαν απαραίτητα στη διαμόρφωση του λιπώδους ιστού των οπισθίων και τα οποία έχουν αποδεικτεί καταλυτικά για την ανάπτυξη του εγκεφάλου. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι και κληρονομικά, αφού τα παιδιά που γεννιούνται από γυναίκες με μεγάλα οπίσθια είναι πιο έξυπνα.

  Η μελέτη, που εκπονήθηκε από επιστήμονες στο Ενδοκρινολογικό Κέντρο για το διαβήτη και το μεταβολισμό της Οξφόρδης, δεν προτείνει στις γυναίκες να προσπαθήσουν να παχύνουν, φυσικά: τονίζει πως αν υπάρχει λίπος στον οργανισμό, αυτό καλό ειναι να βρίσκεται στις συγκεκριμένες περιοχές, όπου μπορεί να φανεί χρήσιμο και όχι επιβλαβές, όπως για παράδειγμα το λίπος που συσσωρεύεται στην περιοχή της κοιλιάς.

  Σημαντική σημείωση είναι ότι η μελέτη κινήθηκε γύρω από τον καταμερισμό του υπάρχοντος λίπους στο σώμα, και όχι στο κατά πόσο το να έχεις περισσότερο βάρος είναι πιο υγιές.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 6 Ιουν 2017, 11:12:00 π.μ.

  Σουλτάνε μην τρομάζεις με το Κατάρ, οι πράκτορες σου αγρυπνούν!
  Δεν είναι μόνο του το Κατάρ στην ιστορία με τους τζιχαντιστές! Ο Σουλτάνος Ερντογάν είναι ουσιαστικά ο υπεύθυνος αυτής της κατάστασης, αυτός έσπρωξε το Κατάρ να τους χρηματοδοτεί και να τους διαθέτει χώρους εκπαίδευσης, γιατί το όνειρο του Ερντογάν είναι η Μουσουλμανοποίηση της Ευρώπης, και μέσω των Μουσουλμάνων ο δικός του Παντουρκισμός, όλοι γνωρίζουν στα σχέδια του είναι η επανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Όμως χρειαζόταν βοήθεια και αυτήν την βοήθεια την βρήκε στα πετροδολάρια του Κατάρ. Πως? Με την δημιουργία τοπικών συρράξεων- πολέμων,και την έντεχνη υπόδειξη στους πληθυσμούς, ότι στην Ευρώπη είναι το μέλλον, και αυτό αποδεικνύετε από το γεγονός ότι ο ( φιλάνθρωπος Ερντογάν άνοιξε τα σύνορα του με τις εμπλεκόμενες χώρες για να περνούν στην Τουρκία, και άλλους τους στέλνει στην Ευρώπη και άλλους τους κρατά ομήρους για να διευκολύνει τα παιχνίδια του με αυτήν, και σε αυτό έχει την αμέριστη συμπαράσταση του Γιούγκερ, ναι, εκείνου που το Spiegel έγραψε ότι είναι ο άνθρωπος της Τουρκίας στην Ευρώπη) εγώ θα έλεγα ότι είναι ο πράκτορας της….αυτός που σιγά σιγά, ( γιαβάς γιαβάς ) θα επιτρέψει την ελεύθερη είσοδο των Τούρκων στην Ευρώπη, αλλά και σε όλους που η Τουρκία επιλεκτικά, αυτό γίνετε αυτή την στιγμή, τους δίνει Τούρκικη υπηκοότητα, αφού πρώτα έχουν ορκιστεί στο κοράνι να την υπηρετούν πιστά, και που θα είναι χειρότεροι και από τους Τούρκους.
  Έφτανε αυτό? ΟΧΙ! Έτσι δημιουργήθηκαν εκατοντάδες ΜΚΥΟ που χρηματοδοτούνται με πετροδολάρια και παίζουν τεράστιο ρόλο στην μεταφορά των μουσουλμάνων στην Ευρώπη και στην περίθαλψη τους για να παραμείνουν σε αυτήν, ποιον εξυπηρετούν? Τον Ερντογάν και τα σχέδια του, πόσες φορές δεν γράφτηκε στον τύπο, δεν ειπώθηκε στην τηλεόραση για τον ύποπτο ρόλο τους? Την επόμενη όμως τίποτα, ένα αόρατο χέρι έριχνε κουρτίνα στο γεγονός….Στην πατρίδα μας ο Ερντογάν έχει αναθέσει αυτόν τον ρόλο στα γιουσουφάκια του στον Τσίπρα και στον Καμμένο, και έχουν πάρει άριστα, εκεί δεν τους φαινόταν κακή η Αριστεία…

  Item Reviewed: Οι γυναίκες με μεγάλα οπίσθια είναι εξυπνότερες! Rating: 5 Reviewed By: Press Fm