GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΠΡΟΔΟΤΕΣ!» ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ τώρα ο Κώστας Καζάκος...

Στο twitter συνεχίζονται οι αντιδράσεις στην δήλωση του ηθοποιού Κώστα Καζάκου, ο οποίος χαρακτήρισε προδότες τους νέους που αποφάσιζαν ...

Στο twitter συνεχίζονται οι αντιδράσεις στην δήλωση του ηθοποιού Κώστα Καζάκου, ο οποίος χαρακτήρισε προδότες τους νέους που αποφάσιζαν να φύγουν από την Ελλάδα για να εργαστούν στο εξωτερικό. Όμως μετά τις αντιδράσεις ο γνωστός ηθοποιός τα «μαζεύει» και τώρα λέει ότι δεν ήταν αυτή η τοποθέτησή του.
Μιλώντας στην εκπομπή «Πράσινο κόκκινο σε γαλάζιο φόντο» στο Ράδιο Γάμμα και τον Γ. Γεωργόπουλο ο Κώστας Καζάκος σήμερα υποστήριξε ότι «βυσσοδομούν» πάνω στη δήλωσή του. «Δεν είπα προδότες τους νέους που φεύγουν. Είπα προδότες αυτούς που τους οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, με αποτέλεσμα να φύγουν».
«Πώς λέγεται αυτό το φαινόμενο; Εξανδραποδισμός δεν λέγεται; Όταν οι στατιστικές της Ευρώπης λένε ότι 500.000 νέοι επιστήμονες έχουν φύγει για μεροκάματο στην Ευρώπη και έχουν κοστίσει στην Ελλάδα 12 δις ευρώ και οι χώρες υποδοχής έχουν επωφεληθεί με 65 δις ευρώ, αυτό δεν είναι εξανδραποδισμός για τον τόπο; Οι νέοι πρέπει να μένουν και να αγωνίζονται στον τόπο τους», τόνισε.
Πριν λίγες ημέρες ο Κώστας Καζάκος μίλησε στο Happy Day και είχε πει «ό,τι θέλει ο νέος πρέπει να το παλέψει και να αγωνιστεί να τα κερδίσει στον τόπο του, αλλιώς είναι ξένος! Φύγανε και πάνε και δουλεύουν για τις ξένες χώρες και ο τόπος τι θα γίνει; Αυτό είναι στην ουσία… προδοσία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση