GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίσκεψη του Προκόπη Παυλόπουλου στα Γενικά Αρχεία του Κράτους - ΦΩΤΟ

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος επισκέφθηκε νωρίτερα σήμερα τα Γενικά Αρχεία του Κράτους, στην περιοχή του Παλαιού Ψυχικ...


O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος επισκέφθηκε νωρίτερα σήμερα τα Γενικά Αρχεία του Κράτους, στην περιοχή του Παλαιού Ψυχικού.

Ο κ. Παυλόπουλος ξεναγήθηκε στους χώρους του Αρχείου και επισκέφθηκε, μεταξύ άλλων, τα τμήματα συντήρησης, ταξινόμησης και αρχειοθέτησης, ενώ είχε την ευκαιρία να δει και κομμάτια από σπάνιο αρχειακό υλικό, όπως η Χάρτα του Ρήγα, αλλά και ένα Φιρμάνι και μια Απανταχούσα, γραμμένη σε Καραμανλική Διάλεκτο από την Μονή των Ιβήρων.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνομίλησε και με εργαζόμενους στα Γενικά Αρχεία του Κράτους, οι οποίοι των ενημέρωσαν για τα προβλήματά τους, που αφορούν κυρίως την έλλειψη προσωπικού, αλλά και για τα προβλήματα των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση