GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Bloomberg: Όλοι ξέρουν πως η συμφωνία στο Eurogroup θα αποτύχει

Ως ένα παρατεταμένο παιχνίδι «επέκτασης και προσποίησης» που μακροπρόθεσμα δεν εξυπηρετεί κανενός τα συμφέροντα, ούτε της κυβέρνησης ΣΥ...


Ως ένα παρατεταμένο παιχνίδι «επέκτασης και προσποίησης» που μακροπρόθεσμα δεν εξυπηρετεί κανενός τα συμφέροντα, ούτε της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ούτε του ΔΝΤ, αλλά κυρίως, ούτε του ελληνικού λαού, χαρακτηρίζει το πρακτορείο Bloοmberg τη συμφωνία για την Ελλάδα στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου.
Σύμφωνα με τους συντάκτες η συμφωνία αυτή δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που όλοι αναγνωρίζουν, ότι το χρέος της Ελλάδας με τους παρόντες όρους δεν είναι βιώσιμο.
«Σε μια προσπάθεια να προσποιηθεί κάτι διαφορετικό, η Αθήνα υποσχέθηκε πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% του ΑΕΠ μέχρι το 2022 και ένα ποσοστό κοντά στο 2% μέχρι το 2060. Η ιδέα ότι η Ελλάδα μπορεί να διατηρήσει αυτό τον βαθμό δημοσιονομικού ελέγχου για τα επόμενα 40 χρόνια είναι αστεία» προστίθεται στο κείμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση