GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ελλάδα στην ατζέντα της Bundestag

Μόνο στην επιτροπή Προϋπολογισμού θα τεθεί τελικά η πρόσφατη απόφαση του Eurogroup για την Ελλάδα. Στην αυριανή Ολομέλεια συζήτηση για ...


Μόνο στην επιτροπή Προϋπολογισμού θα τεθεί τελικά η πρόσφατη απόφαση του Eurogroup για την Ελλάδα. Στην αυριανή Ολομέλεια συζήτηση για την ελληνική κρίση, στο πλαίσιο ευρύτερης συζήτησης για την ευρωπαϊκή πολιτική.
Κανένα από τα κοινοβουλευτικά κόμματα δεν βάζει στο τραπέζι το ενδεχόμενο να απασχολήσει την Ολομέλεια της γερμανικής Βουλής η απόφαση του Eurogroup για εκταμίευση της επόμενης δόσης προς την Ελλάδα.
Μεταξύ των κομμάτων επικρατεί συναίνεση ότι στην απόφαση δεν διαπιστώνεται απόκλιση από τα κριτήρια συμμετοχής στο ελληνικό πρόγραμμα που είχε θέσει η γερμανική Βουλή. Με αυτά τα δεδομένα η συζήτηση για την εκταμίευση θα γίνει την άλλη Τετάρτη στην επιτροπή Προϋπολογισμού, στην τελευταία της συνεδρίαση πριν από τις θερινές διακοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση