GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτήθηκε ο CEO της Uber, Travis Kalanick

Υπό την σκιά των πιέσεων Παραιτήθηκε από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, ο συνιδρυτής της Uber ο Travis Kalanic...


Υπό την σκιά των πιέσεων

Παραιτήθηκε από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, ο συνιδρυτής της Uber ο Travis Kalanick, ύστερα από έντονες πιέσεις που δέχτηκε από όμιλο επενδυτών για να παραιτηθεί, μετά από ένα εξάμηνο σκανδάλων και αποτυχιών.

Ο Kalanick υπέβαλε την παραίτησή του χθες, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας. Αρκετοί επενδυτές πίεσαν τον Kalanick να παραιτηθεί, τόνισε ο εκπρόσωπος, ώστε να αντιστραφεί το κλίμα εναντίον της εταιρείας, η οποία αγωνίζεται να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση στον εργασιακό χώρο.

Η Uber δεν έχει αντικαταστάτη για τον Kalanick και επίσης δεν έχει βρει αντικαταστάτες για άλλα βασικά στελέχη μετά από αρκετές πρόσφατες αποχωρήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα δημοσιοποιήθηκαν τα συμπεράσματα της έρευνας που διενήργησε στην εταιρεία ο πρώην εισαγγελέας Eric Holder.

Ο Holder προτείνει στην έρευνα του η εταιρεία να «αξιολογήσει και να ανακατανείμει τις αρμοδιότητες του διευθύνοντος συμβούλου Travis Kalanick ως ένα από τα πολλά βήματα που θα πρέπει να πάρει για να αλλάξει την κουλτούρα της».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση