Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

  ΠΡΟΣΟΧΗ! ΝΕΑ ΑΠΑΤΗ με ...δωρεάν λεπτά από την COSMOTE

  Δημήτρης Αλικάκος 
   1. Κάνε like και κοινοποίηση την ανάρτηση.
  2. Κάνε like στη σελίδα.
  Και θα πάρεις όλα αυτά τα… πλούσια δώρα.
  Δεν έχει νόημα να πούμε το χιλιοειπωμένο ότι αυτοί που τα πιστεύουν είναι οι ηλίθιοι και εμείς οι έξυπνοι, που επισημαίνουμε την απάτη (άσε που δεν είναι κι έτσι ακριβώς).
  Νομίζω έχει νόημα να πούμε πως αν συνεχίσει το facebook να αδιαφορεί προκλητικά για τις απάτες και την παραπληροφόρηση που φιλοξενεί, αν δεν αναπτύξει αποτελεσματικούς μηχανισμούς εντοπισμού και άμυνας απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα, δεν έχει κανένα μέλλον (πέρα από το κακό που προκαλεί στην ίδια τη φύση του μέσου-ιντερνέτ - δες εδώ: https://www.weforum.org/…/which-european-country-has-the-…/…).

  Αυτή η ανάρτηση-απάτη ανέβηκε στις 6 Ιουνίου. Είναι βέβαιο ότι έχει δεχθεί από την πρώτη μέρα κάμποσες αναφορές (πέρα από τη δική μου).
  Και ο υπάλληλος της εταιρίας FB έχει βάλει το χέρι του κάτω από το πηγούνι και το σκέφτεται. Είναι φαίνεται δύσκολο το… φιλοσοφικό πρόβλημα που έχει να λύσει: να την διαγράψω ή να μην την διαγράψω;;;
  Θα μου πεις είναι χιλιάδες οι αναφορές, ποια να πρωτοδούν;
  Θα σου πω ότι δεν δίνω δεκάρα για το επιχείρημά σου. Να προσλάβουν κόσμο.
  Οι επόμενες γενιές, όταν θα μαθαίνουν πώς λειτουργούσαν κάποτε τα κοινωνικά δίκτυα, θα φέρνουν στο μυαλό τους κάποιον (άλλο) μεσαίωνα.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΝΕΑ ΑΠΑΤΗ με ...δωρεάν λεπτά από την COSMOTE Rating: 5 Reviewed By: Press Fm