GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κλούνεϊ πέτυχε το deal του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ

Ένα χρυσό deal κατάφερε να πετύχει ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος έγινε πρόσφατα πατέρας, καθώς μαζί με τη σύζυγό του, Αμάλ υποδέχθηκαν τα ...


Ένα χρυσό deal κατάφερε να πετύχει ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος έγινε πρόσφατα πατέρας, καθώς μαζί με τη σύζυγό του, Αμάλ υποδέχθηκαν τα δίδυμα.
Ο Αμερικανός ηθοποιός πούλησε τη φίρμα της τεκίλα που είχε δημιουργήσει μαζί με τους φίλους του Ράντε Γκέρμπερ- σύζυγο της Σίντι Κρόφορντ- και Μάικ Μέλντμαν, έναντι ενός δισεκατομμυρίου ευρώ. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την τεκίλα Casamigos που, όπως είχε πει παλιότερα, δημιουργήθηκε μέσα από νύχτες γεμάτες τεκίλα και αρχικά προοριζόταν μόνο για ιδιωτική χρήση. Η βρετανική εταιρεία, Diageo, που αγόρασε τη φίρμα του Κλούνεϊ, ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να επεκτείνει σε διεθνές επίπεδο την εν λόγω τεκίλα.
Θα καταβάλει στον Κλούνεϊ και τους συνεταίρους του αρχικά 700 εκατ. δολάρια και άλλα 300 εκατ. δολάρια τα επόμενα δέκα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση