GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τσίπρας θα ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για το Eurogroup και το Κυπριακό

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα συναντηθεί διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Βουλής και τους πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να τους ενημε...


Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα συναντηθεί διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Βουλής και τους πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να τους ενημερώσει για τη συμφωνία στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου και τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Δευτέρα, 19.06.2017

- 18:00 Σταύρος Θεοδωράκης, επικεφαλής του Ποταμιού

- 19:00 Βασίλης Λεβέντης, Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

Τρίτη 20.06.2017

- 11:00 Δημήτρης Κουτσούμπας, Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ

- 12:00 Φώφη Γεννηματά, επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

- 13:30 Κυριάκος Μητσοτάκης, Πρόεδρος της ΝΔ

- 15:00 Νίκος Βούτσης, Πρόεδρος της Βουλής

1 σχόλιο

  1. Τα "Παραμύθια" Τελείωσαν όπως και η "Ελλάντα" Τους!

    Το "Ελληνικό" Πολιτικό Πολιτειακό Σύστημα είταν ούτως ή άλλος ένα κακόγουστο Παραμύθι με Αποικιοκρατικό Σεναριογράφο και Ηθοποιούς Διάλεκτούς Λακέδες επάνω στην Θεατρική Σανίδα!
    Το Σενάριο "Πρώτη Φορά Αριστερά" των Αποικιοκρατών (ΑγγλοΑμερικανών) με το κερασάκι στην ΣκατόΤουρτα Τους είτανε ο Ψυχάκιας ο Τωρινός!

    Το Βιβλίο Του Σεναριογράφου έχει παραμουχλιάσηει! Παρόλα Ταύτα οι "Ανθρωποι" Του Πνεύματος(;;!!) και Των ... Γραμμάτων (;;!!) Αναπνέουν μέσα και Μαυτήν Την Μούχλα! Σαυτήν Την Χώρα οι Πρωκτολόγοι γίνανε Συνταγματολόγοι και οι Συνταγματολόγοι ο πρωκτός της Μαϊμούς ... Της Γύφτισας Μαϊμούς!!!!! Του Νίκου Γκ. γίνεται: Ελλάδα Ελλάδα (διαγράφεται το Μάνα Του Καημού) Μάνα Του Πρωκτού {Τουλάχιστον μέχρι το 2086!!!}!!!



    Υ.Γ.... και όποιος διαφωνεί με τα άνω Είναι μέρος/τμήμα Αυτού Του Ανθελληνικού Βόθρου που ... Αναθυμιάζει Βοθρόμουχλα και οι Βογιάροι με κάλυμμα ΤΩΝ Εσταυρωμένο Λιβανίζουν τον Αυτό Βόθρο ως και ένεκα Τμήμα και Μέρους Αυτού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση