GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίζερ: Βέβαιη η συμφωνία στο Eurogroup αλλά χωρίς τα λεφτά του ΔΝΤ

Στο «τραπέζι» θα βρεθούν τα εναπομείναντα προαπαιτούμενα, η εκταμίευση της δόσης αλλά και το ζήτημα του χρέους Στο 95% φτά...


Στο «τραπέζι» θα βρεθούν τα εναπομείναντα προαπαιτούμενα, η εκταμίευση της δόσης αλλά και το ζήτημα του χρέους

Στο 95% φτάνει η πιθανότητα συμφωνίας ενόψει του Eurogroup της 15ης Ιουνίου, σύμφωνα με τον Τόμας Βίζερ. Ο πρόεδρος του EuroWorking Group, εμφανίστηκε αισιόδοξος με δηλώσεις του στην αυστριακή εφημερίδα Salzburger Nachrichten.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Euroworking Group «θα συμφωνήσουμε στις 15 Ιουνίου με την πιθανότητα να φτάνει το 95%».

Όπως λέει η λύση θα είναι η εξής: «Το ΔΝΤ θα συμφωνήσει να παραμείνει στο πρόγραμμα αλλά θα πει ότι δεν θα κάνει καμία πληρωμή μέχρι να υπάρξει συμφωνία σε μια κοινή έκθεση βιωσιμότητας του χρέους. Το ΔΝΤ θα παραμείνει όχι όμως με χρήματα.»

Σημειώνεται ότι σήμερα είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση του EuroWorking Group, η οποία θα προετοιμάσει το Eurogroup της επόμενης εβδομάδας. Στο «τραπέζι» θα βρεθούν τα εναπομείναντα προαπαιτούμενα, η εκταμίευση της δόσης αλλά και το ζήτημα του χρέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση