GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όλες οι δηλώσεις πριν από το κρίσιμο Eurogroup - ΒΙΝΤΕΟ

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα το κρίσιμο Eurogroup για την Ελλάδα. Πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκονται οι ελληνικές αρχές με την ΕΕ κα...


Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα το κρίσιμο Eurogroup για την Ελλάδα. Πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκονται οι ελληνικές αρχές με την ΕΕ και το ΔΝΤ σε ό,τι αφορά την εκταμίευση της επόμενης δόσης προς την Ελλάδα, η οποία αναμένεται να ξεκινά από τα 8,5 δις ευρώ και θα γίνει προσπάθεια να φτάσει και σε διψήφιο επίπεδο.

Ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ερωτηθείς αν αναμένει συμφωνία για το ελληνικό ζήτημα στο Eurogroup, απάντησε: «Είμαι αισιόδοξος».

Ενώ, την εκτίμηση ότι στο σημερινό Eurogroup θα υπάρξει συμφωνία για την εκταμίευση της επόμενης δόσης προς την Ελλάδα, εξέφρασε και ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, έστειλε μήνυμα στήριξης στην Ελλάδα, προκειμένου η έξοδος της από το πρόγραμμα να είναι επιτυχής, ενώ ξεκαθάρισε πως σήμερα δεν θα συζητηθεί το θέμα του χρέους σε αριθμούς.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση