GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με τους πολιτικούς αρχηγούς ο πρωθυπουργός για Eurogroup και Κυπριακό

Μετά τη σημερινή συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο Κύκλο επαφών θα έχει τα επόμενα 24ωρα ο πρωθυπουργός Α...



Μετά τη σημερινή συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο

Κύκλο επαφών θα έχει τα επόμενα 24ωρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup και τη δόση των 8,5 δισ. ευρώ.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγή από το Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, μετά τη σημερινή συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και μετά την επίσκεψη του Τούρκου ομολόγου του Μπιναλί Γιλντιρίμ τη Δευτέρα στην Αθήνα, θα έχει κύκλο επαφών με τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση και τους πολιτικούς αρχηγούς σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις. Στη συνεχεία θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο υπό την προεδρία του πρωθυπουργού.
Αντικείμενο των επαφών και της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου θα είναι η ενημέρωση για τις αποφάσεις του Eurogroup αλλά και για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, σύμφωνα με την ίδια κυβερνητική πηγή.

3 σχόλια

  1. Προσωπικός Θρίαμβος για τον Ξετσίπωτο Τσίπρα η χθεσινή απόφαση του Eurogroup καθώς μετά από πολύμηνες διπλωματικές προσπάθειες εντός και εκτός Ελλάδος κατάφερε και επισημοποίησε δύο μέτρα για την Ελληνική οικονομία.
    Το ένα επιβάλει να έχουμε πρωτογεννή πλεονάσματα για πέντε χρόνια 3,5/100 δεσμεύοντας έτσι την επόμενη κυβέρνηση, που με βάση όλες τις δημοσκοπήσεις δεν θα είναι δική του αλλά της Νέας Δημοκρατίας, να παίρνει επώδυνα μέτρα για τον λαό και καθιστώντας την έτσι αντιπαθητική με το καλημέρα.
    Όμως όταν μια κυβέρνηση είναι αντιπαθητική στον λαό σημαίνει κυρίως, ότι τον πιέζει οικονομικά, και αυτό είναι που επιδιώκει ο Ξετσίπωτος Τσίπρας, δεν τον ενδιαφέρει τι θα πάθει ο λαός, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    Το δεύτερο που πέτυχε είναι το για 40 χρόνια πρωτογεννή πλεονάσματα γύρω στο 2/100 και πάνω….και ρωτώ ποιανής χώρας στον κόσμο ο κυβερνήτης, οι οικονομολόγοι, οι επιχειρηματίες μπορούν να εγγυηθούν μια τέτοια εξέλιξη?
    Κ Α Ν Ε Ι Σ- Κ Α Ν Ε Ι Σ- Κ Α Ν Ε Ι Σ- Κ Α Ν Ε Ι Σ- Κ Α Ν Ε Ι Σ- Κ Α Ν Ε Ι Σ
    Όμως Ο Ξετσίπωτος Τσίπρας το εγγυάται, και το υπογράφει……για ένα μόνο λόγο, να εντυπωσιάσει τους χαχόλους, εμάς, γιατί έτσι μας βλέπει, και εδώ που τα λέμε δεν έχει και άδικο αφού κατάφερε και τον κάναμε πρωθυπουργό…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΧ Έρημα μου νιάτα μου που τσαλακωθείκατε!

    Επεξήγηση Συντακτογραμματικού της Ελληνικής Γλώσσας κατά Καθηγητή Σκορδοπούτσογλου!

    1. ΑΧ ΈρηΜΑ ΜΟΥ ΝΙΑτα.........
    2. ΑΧ Έρημα ΜΟΥ ΝΙΑτα μου ....
    3. ΑΧ Έρημα ΜΟΥ ΝΙΑτα μου ΠΟΥ ΤΣΑλαλακωθείκατε!

    και...

    4. ... Παρακαλώώώώ να συνεχίσει (+ ΝΑΙ ΧΙΣΕΙ) ο φίλτατος ... Χαμμένος!


    Το βιβλίο Της Ελληνικής Γραμματικής και Συντακτικού του Καθηγητή Dr. Dr. Skordopoutsoglou Είναι στην διάθεση ΌΛΩΝ στο Βιβλιοκατάστημα μας στην Οδό Αβύσσου Αριθμός Μηδέν (0) εκεί κάτω στον Πειραιά στα Καμίνια!

    Με ιδιαίτερη χαρά θα σας εξυπηρέτηση η καθηγήτρια Dr. Mitromana!

    Για Υπάλληλους της Ελληνικής Πολιτείας (βουλευτές/Σκατοκυπατζίδες/ΠτΔ και άλλα Barcode) Η Dr. Mitromana βάζει ΑΒΑΖΕΛΟΤΟ Dildo!🖕👌👅



    Υ.Γ. Την γραβάντα του Α-λέξη μας την έχει ο Χαμμένος (Τσιπ.Χαμμένος)!!! Αφήστε τα Βίτσια διότι θα πάρω την Βίτσα!!! 💣👔💥🎓😎

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ούτε Nano sec πίσω!
    Άλλοιώς.... ΠΟΛΕΜΟΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ!

    ΈΞΩ ΟΙ ΑΓΓΛΟΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ Βάσεις ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!

    ΈΞΩ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!

    ΈΞΩ ΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!

    ΈΞΩ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ [;;!!!] (Τούρκοι Υπήκοοι!!!) ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!



    Τι δεν Καταλαβαίνεται Ρέ Αποικιοκρατούμενα Τομάρια Ραγιαδοκοτσαμπάσιδες;;;💣👔🌍💥

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση