GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξανά πατέρας ο Ρονάλντο - Τι έγραψε στο Facebook o Πορτογάλος σταρ

Πατέρας για δεύτερη φορά έγινε ο σούπερ σταρ της Ρεάλ και της Εθνικής Πορτογαλίας, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος μετά το τέλος του ημιτελ...


Πατέρας για δεύτερη φορά έγινε ο σούπερ σταρ της Ρεάλ και της Εθνικής Πορτογαλίας, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος μετά το τέλος του ημιτελικού του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών με τη Χιλή αποκάλυψε ότι γεννήθηκαν τα δίδυμα αγοράκια του.

Συγκεκριμένα, ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης έγινε πατέρας διδύμων αγοριών, τα οποία, σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ, γεννήθηκαν στις ΗΠΑ από παρένθετη μητέρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρονάλντο είχε ανακοινώσει ο ίδιος τον Ιούλιο του 2010 και τη γέννηση του πρώτου παιδιού του, του Κριστιανίνιο, χρησιμοποιώντας ξανά τα social media.

"Βρισκόμουν στη διάθεση της εθνικής ομάδας, όπως πάντα, ψυχή τε και σώματι, ακόμα κι όταν οι γιοι μου μου ήρθαν στη ζωή. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να επιτύχουμε τον βασικό στόχο μας, όμως θα συνεχίσουμε να δίνουμε χαρά στους Πορτογάλους.

Ο πρόεδρος της πορτογαλικής Ομοσπονδίας και ο προπονητής (σ.σ. Φερνάντο Σάντος) είχαν σήμερα μία συμπεριφορά που με άγγιξε και την οποία δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι, επιτέλους, για πρώτη φορά με τα παιδιά μου", ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Ρονάλντο.

Δείτε την ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση