GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στέλεχος της ΝΔ ενεπλάκη σε τροχαίο - Το μήνυμα αγανάκτησης του στο Facebook - ΦΩΤΟ

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, ανεβάζοντας στον λογαριασμό του στο Facebook φωτογραφίες από το ατύχημα, γρά...


Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, ανεβάζοντας στον λογαριασμό του στο Facebook φωτογραφίες από το ατύχημα, γράφοντας και ένα μήνυμα αγανάκτησης για τους υπεύθυνους αυτών των ατυχημάτων.
Ο λόγος για τον Γιάννη Καλλιάνο, στέλεχος της ΝΔ και γνωστό μετεωρολόγο, ο οποίος περιέγραψε στο facebook το ατύχημα που είχε.
Ο Γιάννης Καλλιάνος, ανέβασε στο facebook δύο φωτογραφίες από το τροχαίο και έγραψε:
"ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ...
Εχθές, σταματάω στο αριστερό μέρος του δρόμου, βγάζω φλας και προσεκτικά στρίβω αριστερά εφόσον πρώτα είχα ακινητοποιηθεί. Ορατότητα μηδέν!!! Διότι κάποιοι πάρκαραν τα αυτοκίνητα τους ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΛΩΡΙΔΑ !!! (φωτογραφία 1η).

Μόλις περνάω το μισό του δρόμου, βλέπω μια μηχανή (που και αυτός ο άνθρωπος δεν είχε ορατότητα) να κατευθύνεται πάνω μου. Προσπαθώ να πατήσω γκάζι για να μην με χτυπήσει. Τελικά το παιδί με βρίσκει στο πίσω μέρος. Δεν έτρεχε, ευτυχώς.
Κατεβαίνω κάτω, βλέπω έναν παιδί γύρω στα 30, τον Χρήστο, να βρίσκεται στο έδαφος ανάσκελα. Φορούσε κράνος. Προς στιγμή νόμιζα ότι είχε συμβεί το μοιραίο.
Πήγα δίπλα στο παιδί, του μίλησα, προσπάθησα να μην τον κουνήσω. Το ρώτησα πως είναι, πως νιώθει, που πονάει, τι αισθάνεται.
Ευτυχώς, ο Θεός έβαλε το χέρι του και ήταν καλά. Βγάλαμε το κράνος, δεν είχε κάτι ο Χρήστος. Πόναγε σε όλο του το σώμα, αλλά δεν είχε κάτι σοβαρό εκ πρώτης ματιάς.
Είχα ξεχάσει το αυτοκίνητο μου, δεν με ένοιαζε προφανώς τι ζημιά είχε. Πάω να το δω για λίγα δευτερόλεπτα (φωτογραφία 2η).

Απλά το είδα. Ξαναγύρισα γρήγορα στο παιδί. Είχε μαζευτεί κόσμος. Ευτυχώς ο Χρήστος ήταν μια χαρά. Φορούσε κράνος και του έσωσε τη ζωή. Ήρθε το ασθενοφόρο και τον πήρε, από το νοσοκομείο ήταν τα νέα ευχάριστα. Βγήκε σε λίγες ώρες μετά από εξετάσεις σε όλο του το σώμα.
Στους δρόμους δεν υπάρχει καμία σήμανση. Δεν ήξερε κάνεις, είτε η τροχαία, είτε η ασφάλεια, να μας πει ποιος φταίει.
Η τροχαία έκοψε κλήσεις στα 15 αυτοκίνητα που είχαν παρκάρει παράνομα ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!!
Δίπλα υπάρχει σταθμός Μετρό, όμως δεν υπήρχε φαίνεται πρόβλεψη για θέσεις πάρκινγκ. Σιγά μην υπήρχε, στην Ελλάδα είμαστε. Και έτσι όλοι οι ανεύθυνοι παρκάρουν κυριολεκτικά μέσα στο δρόμο, αγνοώντας ότι μπορεί να προκαλέσουν δυστυχήματα.
Ο Χρήστος σήμερα θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί γιατί 15 ανώριμοι και ανεύθυνοι πάρκαραν τα αυτοκίνητα τους ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!! Ευτυχώς όμως, το παιδί είναι καλά και θα γυρίσει στη δουλειά του τη Δευτέρα.
Κόμβος Κάντζας, στην έξοδο. Καρμανιόλα! Δεν υπάρχουν stop, ορατότητα μηδέν λόγω δέντρων και παράνομων παρκαρισμένων αυτοκινήτων. Κάθε μέρα παρκάρουν παράνομα. Κάποια στιγμή κάποιος θα σκοτωθεί εκεί και ακόμα αυτοί θα συνεχίζουν να παρκάρουν παράνομα.
Παρακαλώ τον Δήμαρχο της περιοχής ή τους αρμόδιους να κάνουν κάτι άμεσα!
Απορώ γιατί ακόμη δεν ενδιαφέρθηκε κάνεις στην Ελλάδα του 2017! Δεν είναι δυνατόν να παρκάρουν δεκάδες αυτοκίνητα κάθε μέρα παράνομα και όλοι να κοιτάνε αλλού και να μην αντιλαμβάνονται το πρόβλημα.
Ευτυχώς ο Χρήστος είναι καλά. Αύριο κάποιος άλλος Χρήστος και κάποιος άλλος Γιάννης θα βρεθούν στην ίδια θέση. Και ακόμη η πολιτεία θα πίνει καφεδάκι..."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση