GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H αιχμηρή δήλωση του Νικολόπουλου για το Athens Pride

Με μία αιχμηρή δήλωση ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδας Νίκος Νικολόπουλος σχολιάζει το At...


Με μία αιχμηρή δήλωση ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδας Νίκος Νικολόπουλος σχολιάζει το Athens Pride που διοργανώθηκε το Σάββατο στην πλατεία Συντάγματος.

Ο κ. Νικολόπουλος στη δήλωσή του κάνει λόγο για "βάναυση προσβολή" και "κουρέλιασμα" της Ελληνικής Σημαίας ενώ ασκεί δριμεία κριτική στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έδωσαν το "παρών" αλλά και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος όπως λέει ο ανεξάρτητος βουλευτής, "κατάπιε τη γλώσσα του".

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Νικολόπουλου:

"Ο ξεπεσμός του καθενός είναι προσωπική του επιλογή. Ακόμη κι ένας ξεπεσμός είναι σεβαστός, όταν είναι περιχαρακωμένος. Όταν, όμως, διαχέεται στους δρόμους και την κοινωνία, είναι κατακριτέος. Πολύ δε, περισσότερο όταν αυτός ο «προοδευτικός» ξεπεσμός οδηγεί στη βάναυση προσβολή της Ελληνικής σημαίας. Και πολύ-πολύ περισσότερο, όταν «νομιμοποιούνται» από την παρουσία κυβερνητικών στελεχών τα αηδιαστικά δρώμενα των ομοφυλοφύλων, στο κέντρο της Αθήνας.

Αν δεν το έχουμε καταλάβει, στην πλατεία Συντάγματος, προσεβλήθη και «αντικαταστάθηκε» η σημαία του Έθνους από τη σημαία των ομοφυλοφίλων. Έχει νόημα ο σεβασμός στις ιδιαιτερότητες και τις επιλογές του καθενός, όταν δεν θίγονται και δεν προσβάλλονται η Δημοκρατία, το Σύνταγμα, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, τα σύμβολα και τα ιερά και όσια της πατρίδας μας.

Για την σημαία έχει χυθεί αίμα κι έχουν χαθεί ζωές. Μπροστά στα μάτια κυβερνητικών παραγόντων η σημαία μας βεβηλώθηκε, αλλά οι Τσακαλώτοι ήταν απορροφημένοι από τις δημόσιες αναιδείς και σιχαμένες περιπτύξεις και «τυφλώθηκαν» μπροστά στην προσβολή του Εθνικού συμβόλου…

Αλλά, δεν βρέθηκε κι ένας Εισαγγελέας να πράξει τα δέοντα για το «κουρέλιασμα» της σημαίας και την προσβολή της δημόσιας αιδούς. Αιδώς και μη χειρότερα…

Και ναι, τα χειρότερα καιροφυλακτούν όταν χάνεται ένα παλληκαράκι στο Μενίδι από αδέσποτη σφαίρα και ομολογεί η Κυβέρνηση ότι αδυνατεί να διαλευκάνει το έγκλημα διότι το Μενίδι, είναι ένα «άλλο», άβατο κράτος. Σπεύδουν, όμως, ο Υπουργός Οικονομικών, βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα, για να συμμετάσχουν στη «γιορτή» της ομοφυλοφιλίας, νομιμοποιώντας με την παρουσία τους κάθε πράξη καταπάτησης του Ελληνικού Συντάγματος και των Αρχών της Δημοκρατίας.

Ηθελημένα ή άθελα, η ουσία είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συμπράττει στις αντιμιλιταριστικές πρωτοβουλίες που έχουν σαν στόχο την παθητική στάση του λαού στις ξενόφερτες επιβουλές. Μια σύμπραξη που διευκολύνεται από την «εκκωφαντική» σιωπή της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, που «κατάπιε την «γλώσσα» του και ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κρατούσε «φανάρι» στους ομοφυλόφιλους…

Όταν σύμβολα και μνημεία, όπως η σημαία, ο Τσολιάς, ο Άγνωστος Στρατιώτης, ο φύλακας της Προεδρικής Φρουράς εξευτελίζονται στη συνείδηση του κόσμου, όταν η πανσεξουαλικότητα και η ελευθεριότητα ορίζονται τα πάντα και αποτελούν τον μοναδικό άξονα ελευθερίας ενός λαού, τότε ο λαός αυτός είναι στα πρόθυρα ενταφιασμού του μέλλοντός του.

Όμως, όχι! Σεβόμαστε οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα ή διαφορετικότητα, αλλά η ανοχή έχει και τα όριά της. Άλλο πράγμα η ανοχή της ιδιαιτερότητας και άλλο οι επιθυμίες κάποιων ν’ αποτελέσουν τα πρότυπα της νέας γενιάς.

Όπως συνέβη στους αιώνες των αιώνων, έτσι και τώρα, η Ορθοδοξία και η Δημοκρατία των πολλών θα επικρατήσουν έναντι του φασισμού των ολίγων."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση