GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΧΡΩΤΕΧ ΠHΡΕ ΤΗ ΣΚΥΤAΛΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛYΣΕΩΝ!

Ο τρόμος βασιλεύει πλέον στους χώρους εργασίας. Δυστυχώς οι εργαζόμενοι είναι έρμαια στις ψυχικές διαταραχές και στη συνείδηση του κάθε ...

Ο τρόμος βασιλεύει πλέον στους χώρους εργασίας. Δυστυχώς οι εργαζόμενοι είναι έρμαια στις ψυχικές διαταραχές και στη συνείδηση του κάθε εργοδότη.
Όλο και περισσότεροι εργοδότες καταπατούν και τα ελάχιστα εργασιακά δικαιώματα που έχουν απομείνει εκμεταλλευόμενοι την ανάγκη για εργασία, επιβάλλοντας δικούς τους κανόνες παραβιάζοντας κάθε νομοθεσία.
Δεν φανταζόμασταν ότι αυτό το δρόμο θα ακολουθήσει η εταιρεία ΧΡΩΤΕΧ.
Νέα ήθη νέα έθιμα ισχύουν στη συγκεκριμένη εταιρεία.

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι την Παρασκευή 23/ 6/ 2017 η Διοίκηση της εταιρείας προχώρησε εντελώς ξαφνικά σε δύο (2) απολύσεις εργαζομένων για ανούσια αιτία. Απολύθηκαν γιατί σε άσκηση πυροπροστασίας δεν μετέβησαν εγκαίρως στον εξωτερικό χώρο!!!

Κύριοι της Διοίκησης ΧΡΩΤΕΧ σας καλούμε να επιστρέψετε στη λογική και στη σοβαρότητα και να λάβετε σοβαρά υπόψη σας ότι οι σοβαρές εταιρείες διαθέτουν και Κανονισμούς που συντάσσονται με την συμμετοχή και των εργαζομένων.
Οι Κανονισμοί αναφέρονται σε υποχρεώσεις των εργαζομένων αλλά και σε υποχρεώσεις των εργοδοτών. Σε κανένα Κανονισμό δεν προβλέπεται απόλυση για ασήμαντους λόγους.

ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ

Εσείς επιλέξατε το δρόμο της τρομοκρατίας ως παραδειγματισμό για το σύνολο του προσωπικού.
Εσείς επιλέξατε να προστεθείτε στον κατάλογο των εργοδοτών που αρνούνται να σεβαστούν τον κόσμο της εργασίας.
Καλούμε το Υπουργείο Εργασίας επιτέλους να στιγματίσει αυτές τις συμπεριφορές που βρίσκουν χώρο σε μία βιομηχανία ιδιαίτερα ανθυγιεινή για τους εργαζόμενους.
Καλούμε το Υπουργείο Εργασίας να ενισχύσει τους ελεγκτικούς μηχανισμούς και να ελέγξει άμεσα σε όλους τους τομείς την άκρως παραβατική συμπεριφορά της εταιρείας ΧΡΩΤΕΧ.

Οι εργάτες δεν είναι αναλώσιμα υλικά οι απολύσεις πρέπει να ανακληθούν εδώ και τώρα.
Η Ομοσπονδία μας θα αναλάβει όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε στον εργασιακό αυτό χώρο να επανέλθει η κανονικότητα.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ


Γραμματεία Τύπου Ο.Ε.Χ.Β.Ε.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΤ/ΛΩΝ ΑΘΗΝΑ
ΧΗΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Ε.Χ.Β.Ε.)

1 σχόλιο

  1. ΥΠΗΡΞΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΧΡΩΤΕΧ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΕΙ ΒΡΗΣΚΩ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΕΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΑΘΛΙΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ



    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση