Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

  Kirsty Bertarelli, η γυναίκα που είναι πλουσιότερη και από τη βασίλισσα Ελισάβετ!  Η καθαρή αξία της περιουσίας της Bertarelli ανέρχεται σήμερα στα 11,5 δισεκατομμύρια λίρες

  Η Kirsty Bertarelli είναι η πλουσιότερη γυναίκα της Βρετανίας, σύμφωνα με τη σχετική λίστα των Sunday Times. Ως πολυεκατομμυριούχος ζει μια αξιοζήλευτη ζωή.
  Η περιουσία της είναι τόσο μεγάλη ώστε να ξεπερνάει εκείνη της συγγραφέα του Χάρι Πότερ, J.K. Rowling και της βασίλισσας Ελισάβετ κατά 1,01 δισ. στερλίνες.
  Η καθαρή αξία της περιουσίας της Bertarelli ανέρχεται σήμερα στα 11,5 δισεκατομμύρια λίρες στερλίνες, σύμφωνα με το Rich Times List 2017.
  Ως έφηβος η ίδια ανακηρύχθηκε Μις Ηνωμένο Βασίλειο, έγινε επιτυχημένη μουσική συγγραφέας στα 20 της και στη συνέχεια στη δεκαετία των 30 της έγινε σύζυγος και μητέρα τριών παιδιών, τα οποία απέκτησε με τον πλουσιότερο άνθρωπο της Ελβετίας, Ernesto Bertarelli. Ο Bertarelli πούλησε τη φαρμακευτική εταιρεία Serono της οικογένειάς της για 9 δισ. στερλίνες στη Merck το 2007.
  Στα 45 της, προσπαθεί να ανατρέψει τις ισορροπίες στον κόσμο με το τραγούδι της. Έχει ήδη κάνει support στον Mick Hucknall των Simply Red σε συναυλία και έχει παίξει για τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα του Μονακό.
  Το ζευγάρι και τα παιδιά τους ζουν στην Ελβετία, όπου υποστηρίζουν διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις, κυρίως το Ίδρυμα Smiling Children, διαδραματίζοντας ενεργό ρόλο με το Ίδρυμα Bertarelli. Πρόσφατα έργα τους περιλαμβάνουν ένα ερευνητικό κέντρο για τη νευροπροστασία στο πανεπιστήμιο EPFL στη Λωζάνη, μια εταιρική σχέση με τη βρετανική κυβέρνηση, που υποστηρίζει τα θαλάσσια αποθέματα στο αρχιπέλαγος Chagos, ένα κοινό ερευνητικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη νευροεπιστήμη μεταξύ της Ιατρικής Σχολής του Harvard και της EPFL. Επίστης, ιστιοπλοϊκές επιχορηγήσεις σε συνεργασία με την Ελβετική Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας. Οι Bertarelli είναι ιδιοκτήτες του σκάφους Vava των 314 ποδιών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Kirsty Bertarelli, η γυναίκα που είναι πλουσιότερη και από τη βασίλισσα Ελισάβετ! Rating: 5 Reviewed By: Press- gr