Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

  Mην απλώνεστε: Νέα απαγορευτικά στο μετρό της Μαδρίτης!  Η απόφαση ακολούθησε την εκστρατεία #MadridSinManspreading

  Μην καπνίζετε, μην πετάτε σκουπίδια και... μην απλώνεστε! Αυτά τα τρία απαγορευτικά θα υπάρχουν στο εξής στις ταμπέλες που θα βρίσκονται σε όλους τους συρμούς της Μαδρίτης. Ο οργανισμός μεταφορών της ισπανικής πρωτεύουσας αποφάσισε να βάλει τα προειδοποιητικά που θα απευθύνονται στον ανδρικό πληθυσμό ζητώντας του να παραμένει στη θέση του και να μην στριμώχνει τους συνεπιβάτες με το να ανοίγει τα πόδια του όταν κάθεται.
  Δίπλα λοιπόν στο τσιγάρο και τα σκουπίδια λοιπόν θα μπει και η φιγούρα ενός άνδρα που έχει ανοικτά πόδια, πιάνοντας και άλλο κάθισμα και από πάνω ένα μεγάλο Χ, που σημαίνει ότι είναι μη αποδεκτή συμπεριφορά.

  «Ο σκοπός της νέας εικόνας είναι να θυμίζει ότι όλοι οι πρέπει να έχουν μια πολιτισμένη συμπεριφορά και να σέβονται το χώρο των άλλων στα μέσα» αναφέρει η ανακοίνωση της Εταιρείας Μεταφορών της Μαδρίτης.
  Να σημειωθεί ότι η καμπάνια υπάρχει και σε άλλες πόλεις της Ισπανίας.
  Στη χώρα, έχει λάβει μεγάλη διάσταση η καμπάνια #MadridSinManspreading και #MadridWithoutManspreading, που καταγγέλλει την ανάρμοστη συμπεριφορά κάποιων ανδρών στα ΜΜΜ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Mην απλώνεστε: Νέα απαγορευτικά στο μετρό της Μαδρίτης! Rating: 5 Reviewed By: Press- gr