GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΙΣΧΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ! Πώς την πάτησαν στο «Nammos» της Μυκόνου...

Πριν απο λιγο βγηκε η φήμη (ακούστηκε σε τηλεοπτικές εκπομπές) οτι στο λατρεμένο ναμμος στην Μύκονο χθες πηγε μια παρεα Άγγλων τουριστών...

Πριν απο λιγο βγηκε η φήμη (ακούστηκε σε τηλεοπτικές εκπομπές) οτι στο λατρεμένο ναμμος στην Μύκονο χθες πηγε μια παρεα Άγγλων τουριστών οπου μαζι τους ηταν ενα παιδι σε καροτσάκι.
Φυσικα ειχαν την χείριστη συμπεριφορά απο το μαγαζί του τυπου ειναι γεμάτο το μαγαζί κτλ κτλ (το μαγαζί ηταν άδειο γιατι πηγαν πρωι)
Δεν βοήθησαν το παιδι να μπει αντίθετα δυο υπάλληλοι καθησαν με τροπο ώστε να μην μπουν στο μαγαζί.
Αν ισχυει
Φυσικα θα τους χάλασαν την υπέροχη αισθητική τους οπου νεοπλουτοι και Άραβες ανοίγουν σαμπάνιες σε κοπέλες που το μονο τους προσόν ειναι τα ψεύτικα βυζια, μαλλιά, μυτη, κωλος κτλ κτλ.
Βεβαια οι κυριοι δεν γνώριζαν οτι η παρεα αποτελείται απο τον διευθυντή της BP στην Μεσόγειο και δυο Άγγλους εφοπλιστές.
Μετα απο αυτο το περιστατικό οι ανθρωποι εφυγαν απο το νησί.
Οχι μπραβο μας γιατι εχουμε παιδεια να τα λεμε αυτα.
Πληροφοριακα οι Άραβες κανουν κυκλους.
Αίγυπτο, αγια Νάπα κτλ κτλ.
Θα ερθει η ωρα παιδια που θα ειστε 3 και η  μανα σας γιατι οι ελληνες δεν εχουν τα χρήματα που ζητατε και κατα δευτερον οι ευρωπαίοι εχουν αρχίσει να ξενερωνουν.
Προσωπικά Ιμπιζα και παλι Ιμπιζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση