GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η «απολογία» της Αφροδίτης Μάνου μετά τον σάλο με τo post για τον Σόιμπλε

Με δύο αναρτήσεις στο προφίλ της στο Facebook η τραγουδίστρια, Αφροδίτη Μάνου "απολογήθηκε" για τους απρεπείς χαρακτηρισμούς ...


Με δύο αναρτήσεις στο προφίλ της στο Facebook η τραγουδίστρια, Αφροδίτη Μάνου "απολογήθηκε" για τους απρεπείς χαρακτηρισμούς προς τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε που είχαν ως συνέπεια η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης να "κατεβάσει" το σχόλιο της.
Η τραγουδίστρια αναφέρεται σε όλους όσοι της άσκησαν κριτική. Εκφράζει τον σεβασμό της στους ΑμεΑ , ενώ ταυτόχρονα τα "βάζει" με ορισμένα ΜΜΕ.
Αναλυτικά:
«Λοιπόν, για να τελειώνουμε μια και καλή μ’ αυτή την ιστορία γιατί έρχονται άλλες:
Το Φέισμπουκ δεν έκοψε τη δημοσίευσή μου για όσα φαίνονται στη φωτογραφία που μόνη μου ανάρτησα μετά, αλλά για όσα δεν φαίνονται και βρίσκονται μετά από εκεί που σταμάτησα το κάδρο γιατί ακριβώς δεν ήθελα να «ξανατιμωρηθώ» από το Φέισμπουκ που γουστάρω και με διασκεδάζει. Να σκάσετε λοιπόν, δεν θα μάθετε ΠΟΤΕ γιατί μού αφαίρεσαν το ποστ.
Τιμώ και σέβομαι τους αμεα, ίσως είμαι η μόνη που έγραψα στο ΦΒ για τις προ ολίγων μηνών κινητοποιήσεις τους για τα επιδόματά τους, όπως και επανειλημμένως πέρσι στους Παραολυμπιακούς με χαρά, θαυμασμό και περηφάνεια για τη δύναμη της θέλησής τους. (Ψάξτε τις αναρτήσεις μου και βρείτε τα).
Εκείνο που έγραψα στην συγκεκριμένη φίλη που με «ξεφίλιωσε» είναι ότι η γνωστή γελοιογραφία του Mauro Biani όπου η Ελλάδα πετάει στο βάραθρο το γνωστό τέρας με το αναπηρικό αμαξίδιο, δεν έχει να κάνει με το αμαξίδιο, αλλά με το τέρας κι ότι ο Σόϊμπλε δεν αθωώνεται για τον μισελληνισμό του και τη σιχαμάρα του επειδή είναι παραπληγικός.
Μην προσπαθείτε να με σπιλώσετε.Η ζωή μου, η Τέχνη μου, οι απόψεις μου, οι σχέσεις μου, είναι νεράκι καθαρό. Δροσερό και διάφανο. Είμαι μια πτωχή καλλιτέχνις μόνη, ελεύθερη και ανεξάρτητη.
Θα φύγω απ’ αυτόν τον κόσμο όπως ήρθα. Χωρίς τίποτα.
Δεν ανήκω κανενός και ΟΛΟΙ μου οι συνάδελφοι, απ’ όποιο είδος, ακόμα κι αυτοί που έχουμε τσακωθεί, με σέβονται και με τιμούν για τη στάση μου 46 χρόνια σ’ αυτή την παλιοδουλειά,
σ’ αυτή την «αχάριστη» πατρίδα.
Μ’ έχουν τιμήσει με τη φιλία τους, τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη τους οι μεγαλύτεροι Έλληνες καλλιτέχνες και όχι μόνο.
Κλείνοντας, άθενς βόις και ελεύθερε τύπε και όσοι άλλοι προσπαθείτε να μού στερήσετε το «ηθικό μου πλεονέκτημα» και δεν πέσατε ακόμα στην αντίληψη των φίλων μου για να με ενημερώσουν, θέλω να δηλώσω ότι σάς περιφρονώ βαθύτατα εσάς και τα κίνητρά σας στην προσπάθεια που κάνετε να αλλοιώσετε τη δημόσια εικόνα μου. Είμαι πολύ καλή για να είμαι αληθινή, αλλά έτσι είμαι. Ρωτήστε τους εχθρούς μου…
Αφροδίτη Μάνου, Νέο Ψυχικό Κυριακή 4 Ιουνίου 2017».

Λίγο αργότερα και μετά την έντονη κριτική και τα σχόλια που δέχτηκε στην σελίδα της έκανε και νέα ανάρτηση στην οποία γράφει:
«Μη μού βάζετε στο στόμα λόγια που δεν είπα
Στο παλτό της Ρωμηοσύνης άνοιξε μια τρύπα
Κι από μέσα αν η γύμνια φαίνεται και χάσκει
Τίποτα δε μάς αγγίζει και δε μάς διδάσκει ... Α.Μ.
Αφιερωμένο στην κυρία της ορθόδοξης αριστεράς
με το βαρύ όνομα που γράφει (για μένα)
- Θεωρείται "δικαιολογημένο" ο "παράφρων σαδιστής" να πυροβολείται και να μένει παραπληγικός επειδή είναι "παράφρων σαδιστής";
Ο παραπληγικός Σόϊμπλε άλλαξε σε τίποτα τις απόψεις του λόγω της "τιμωρίας" του;
- Όχι κυρία μου. Δεν θεωρείται.
ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ .....»

1 σχόλιο

  1. Βρε Ακοινώνητοι βρε Αχαΐρευτοι βρε Αστοιχείωτοι βρε Αχαροι ΌΛΟΙ ΣΑΣ...

    Πρώτον: Κύριοι μου δεν είταν λάθος οι "στατιστικές" και τα συναφή για την ένταξη της Αποικιοκρατούμενης Χώρας μας τόσο στην ΕΟΚ μετά Ευρωπαϊκή Ένωση και Ευρωζώνη!!!! Αλλά βλέπε "Δεύτερον"!

    Δεύτερον: Είτανε Πολιτική Στρατηγική/Στρατιωτική Εντολή/Απόφαση η Ένταξη της Αποικιοκρατούμενης Χώρας μας Σαυτό το Πλέγμα/Δύκτι! Ο λόγος βλέπε "Τριτον"!

    Τρίτον: Το Πολιτικό Μύνημα/Σύνθημα "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο" δεν είναι ξεκάρφωτο αλλά έχει βαθιά ιδεολογική Ανάλυση της Πραγματικότητας του Τότε και Του Σήμερα! Αυτό το ξέρουν τόσο οι Αποικιοκράτες όσο αναγκαστικά και οι Αποικιοκρατούμενοι Λακέδες τους! Γιαυτό Άλλωστε ο Α. Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) κλέβωντας "Συνθήματα" τα έβαλε στην διακήρυξη του της 3ης του Σεπτεμβρίου! ΔΕΝ θα μπούμε σε αναλύσεις τώρα παλιές στον Χρόνο και τετριμένες για την Ώρα!!! Αλλά ένα Σας λέμε: Κοιτάξτε Το Σήμερα τόσο της Αποικιοκρατούμενης Χώρας μας όσο και την εξέλιξη με άλλες Χώρες (μικρές/μεγάλες/προτεκτοράτα) σε Απλές Συναρτήσεις της Σημερινής ΕΕ και του ΝΑΤΟ!!! Το Πράγμα μιλά από μόνο Του!!!

    "ΕΟΚ/ΕΕ και ΝΑΤΟ το ίδιο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ"!!!


    ΚΑΙ για απόλαυση ως επιδόρπιον πάρτε και Αυτό:


    Don't worry, be happy!!!

    Κάτι Τι μοοοουυυυ θυμίζει αυτή η ... Φράση κάποιου Ινδού Γκουρού του Mehr Baba που είναι ένα από τα βασικά σλόγκαν τόσο του εσωτερικοναζιζοφασισμού όσο και του ΣΗΜΕΡΑ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ κ. Πολιτικής στην Ευρώπη! Το Αυτό σλόγκαν επίσης το είχαν τόσο η γενιά των "Λουλουδιών" και της μαστούρας όσο και πολλών "Απελευθερωμένων" μουσικών συγκροτημάτων διευρυμένης ... μαστούρας όπως π.χ. οι ... Μπίτλς/Beatles!

    Το "Don't worry, be happy" είναι Ένα Είδος του Apolitik/Απολίτικ που θέλει το Σύστημα το Καπιταλιστικό (=Καπιταλοναζιστικοφασιστικό!)!

    Η Πραγματική Αριστερά (όχι Τύπου ΣΥΡΙΖΑ/Αlexis και ντράβαλα) Παγκοσμίος το χρησιμοποιεί ως ... ειρωνικό βρίσιμο!

    Παρεπιπτώντος ο Καπιταλισμός ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μιλά για την προστασία ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ!
    Και εάν μιλά παρολαταύτα ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΤΟΥ Απάνθρωπο και Ναζιστικοφασιστικό Του Πρόσωπο! Διότι ΔΕΝ μπορείς να Αγαπάς Την Φύση/να Την Προστατεύεις και Παράλληλα να Απαξιώνεις Τον Άνθρωπο!!! Διότι (έναν Σας Διαφεύγει) ο Άνθρωπος ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΩΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΗΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ (Το Φτύσιμο Μου ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Στούς ... Ράσπουτιν)!!!

    Δεν μπορεί να Είσαι "Οικολόγος" και να μην είσαι ο ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ (π.φ.) ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ/ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ!!!

    Όσο αναφορά την Πραγματική Επιστημονική Διάσταση Της Ατμόσφαιρας και Του Κλίματος και της "Ανθρώπινης Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης" ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΝΌΗΜΑ να κάνουμε Πολιτική/Επιστημονική/Οικονομική/Στρατηγική Ανάλυση ΔΙΟΤΙ ΌΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΌΤΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ (Αθηνά/Σοφία/Γνώση/Επιστήμη) Είναι ο ... Παπαdemonius Τότε λέμε ... Αρκεί! Τόση Προδοσία Στην Ανθρώπινη Ελληνική (ναί Παγκόσμια) Επιστήμη όσο και Στην Εθνική Πολιτική Αυτού Του Ελληνικού Λαού/Κράτους Είναι Ανηπόφορει και Άτιμη και Προστυχιά και... και... και... !!!


    Γιαυτό Σας λέμε Don't worry, be happy"!

    Και Σας χαρίζουμε Το:

    ΜΗΝ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΑ ΕΣΥ ΠΑΤΗΣΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟ και τραλαλά τραλαλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση