GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Join Our Dream!"

Μία νέα διάκριση ετοιμάζεται να διεκδικήσει στην επόμενη χορωδιακή Ολυμπιάδα, που θα διεξαχθεί στην Νότια Αφρική στην πόλη Tshwane της Π...


Μία νέα διάκριση ετοιμάζεται να διεκδικήσει στην επόμενη χορωδιακή Ολυμπιάδα, που θα διεξαχθεί στην Νότια Αφρική στην πόλη Tshwane της Πρετόρια, η παιδική χορωδία Rosarte.

Η παιδική - νεανική χορωδία Rosarte έχει φέρει ήδη στην Ελλάδα δύο χρυσά μετάλλια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες χορωδιών που διοργανώθηκαν το 2008 στo Γκρατς της Αυστρίας και το 2014 στη Ρίγα της Λετονίας, ενώ έχει βραβευθεί και από την Ακαδημία Αθηνών.

Η νέα αυτή συμμετοχή της βρίσκεται υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

«Ο στόχος μας είναι εξαιρετικά δύσκολος λόγω των δυσβάσταχτων εξόδων που θα επωμιστούν οι οικογένειές μας. Στα πλαίσια των δράσεων μας για την υποστήριξη και ενίσχυση των οικογενειών της χορωδίας μας, προγραμματίζουμε μια σειρά από εκδηλώσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Το 1ο Φεστιβάλ Χορωδιών Rosarte

"JOIN OUR DREAM!"

Είναι μια χορωδιακή συνάντηση πολλών και διαφορετικών χορωδιακών σχημάτων, τα οποία με χαρά συμμετέχουν για να στηρίξουν την συγκεκριμένη προσπάθεια.

Η γιορτή αυτή της χορωδιακής μουσικής θα λάβει χώρα σε δύο φάσεις: Στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος) και στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών (Ριζάρη 2 και Βασ. Σοφίας - Μετρό: Ευαγγελισμός)

Συγκεκριμένα συμμετέχουν:

στις 19 Ιουνίου κ ώρα 20:00 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης:

η Παιδική χορωδία Ι. Ν. Αγ. Βαρβάρας Αργυρουπόλεως υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Λώρας Πετροπούλου, η Παιδική - Νεανική χορωδία Δήμου Παλαιού Φαλήρου και η Νεανική χορωδία Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης - υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Κατερίνας Βασσιλικού.

Στις 20 Ιουνίου κ ώρα 20:00 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος), τραγουδούν η Παιδική Χορωδία Σχολής Μωραΐτη, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Valery Oreshkin, η παιδική χορωδία Rosarte με όλα της τα παιδιά υπό τη διεύθυνση της Όλγας Αλεξοπούλου και της Ρόζης Μαστροσάββα.

Στις 28 Ιουνίου, στις 20:00 στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών:

Συμμετέχουν: Motectum Vocal Ensemble και η Chorus Viventi του μαέστρου Γιάννη Βρυζάκη, και η Rosarte υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Ρόζης Μαστροσάββα και Όλγας Αλεξοπούλου.

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου στις 20:00 στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, συμμετέχουν:

Το φωνητικό σύνολο "Eklipsis Vocal Ensemble"υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Ματθαίου Λεγάκη. Το φωνητικό σύνολο "Vocal Inventions"υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Όλγας Αλεξοπούλου , η "Μεικτή Χορωδία Δήμου Αγίας Παρασκευής " υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Χρήστου Κουτσονίκα, η "Μεικτή Χορωδία του Συλλόγου των Υπαλλήλων της Τραπέζης της Ελλάδος" υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Κώστα Ευαγγελάτο και η μικτή χορωδία "LA FA MI LiA" υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Ρόζης Μαστροσάββα.

«Είμαστε ευγνώμονες για την θετική ανταπόκριση και στήριξη των χορωδιών που συμμετέχουν με όλη τους τη χαρά στο 1ο Φεστιβάλ ROSARTE!

Ευχαριστούμε το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και τον κ. Θεόδωρο Αγγελόπουλο, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, το Δήμο Παλαιού Φαλήρου, το Δήμο Αγίας Παρασκευής, την οικογένεια Παπαχρυσοβέργη, τον οινοποιό της Οινομεσσηνιακής κ. Ξύγκωρο, καθώς και τον κ. Θεόδωρο Αντεμισσάρη της εταιρίας Φυτώρια Αντεμισσάρη ΑΕ, την εταιρία PRINT PAPER, την κα Ιωάννα Σεράφη, τον κ. Γιάννη Λαχανά , τον κ. Νικόλαο Μπέλλια, τους αθέατους ήρωες - τους γονείς της Rosarte!

Είμαστε πρόθυμοι να επικοινωνήσουμε με όλους, όσους πιστέψουν στην αξία των παιδιών μας και μας στηρίξουν έμπρακτα έτσι ώστε να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας: να τιμήσουμε για άλλη μια φορά την χώρα μας, που τόσο το χρειάζεται!!!».

Στοιχεία ROSARTE:

Γραμματειακή υποστήριξη χορωδίας: Μαίρη Αλαφούζου

Τηλ.: +30 697 724 7494

Εmail: rosartechildrenschoir@gmail.com

Διαρκής Ενημέρωση από το blog της Χορωδίας

Web site: www.rosarte.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση