GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονιστική μαρτυρία: Θα με σκότωνε σφαίρα από καλάσνικοφ την ώρα που έπεφτε νεκρός ο Μάριος

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία μητέρας από το Μενίδι στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη, η οποία αποκάλυψε ότι θα σκ...


Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία μητέρας από το Μενίδι στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη, η οποία αποκάλυψε ότι θα σκοτωνόταν από σφαίρα καλάσνικοφ την ώρα που έπεφτε νεκρός ο 11χρονος Μάριος.
"Εμείς είχαμε την τύχη να μη θρηνήσουμε κάποιο θύμα στην οικογένειά μας. Καθόμουν στο μπαλκόνι και άκουσα ένα σφύριγμα, δεν κατάλαβα τι ακριβώς ήταν. Κοιτάζω τριγύρω μου και βλέπω αριστερά μου μία σφαίρα. Τρομοκρατημένοι όλοι, τα παιδιά μου ήταν στο σπίτι. Αν μη τι άλλο, θα μπόρεσε να συμβεί κάτι κακό", ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όπως είπε η ίδια, η "αδέσποτη" σφαίρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι της, την ίδια περίπου ώρα που είχε συμβεί η τραγωδία με τον μικρό μαθητή στο 6ο δημοτικό σχολείο Αχαρνών.
"Βρήκα τον κάλυκα στη βεράντα. Τον έχει συλλέξει η αστυνομία, η οποία κάνει την έρευνά της", πρόσθεσε η κάτοικος της περιοχής.
Ερωτηθείσα εάν γνωρίζει αν το όπλο του περιστατικού στο σπίτι της ήταν ίδιου διαμετρήματος με αυτό που σκότωσε τον 11χρονο, απάντησε: "Νομίζω ότι το δικό μας ήταν από καλάσνικοφ".
Παράλληλα, αναφέρθηκε στο πρόβλημα των ναρκωτικών, επισημαίνοντας ότι "οι άνθρωποι καθημερινά μπαίνουν στα λεωφορεία Β10, Α10 και βγαίνουν 100 άτομα από τα λεωφορεία και σωριάζονται όλοι στο έδαφος. Από τη Λεωφόρο Δημοκρατίας δεν μπορεί να περάσει μητέρα με παιδιά από εκεί. Είναι οι άνθρωποι που πηγαίνουν να πάρουν τη δόση τους".
"Καθημερινά, κάθε πρωί, κάθε απόγευμα, χιλιάδες άνθρωποι έρχονται στο Μενίδι να πάρουν τη δόση τους", πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι στο σημείο δεν υπάρχει παρουσία αστυνομικών για να παρέμβουν.
Στην καθημερινή εφημερίδα «Ειδήσεις» που κυκλοφορεί σήμερα με τίτλο: "Πεδίο βολής το σχολείο", μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικό ρεπορτάζ με τη μαρτυρία-σοκ της μητέρας που είδε την "αδέσποτη" σφαίρα να καρφώνεται στο μπαλκόνι της.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση