GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ασημακοπούλου: Ο κ. Τσίπρας είναι προφανές ότι ψάχνει για νέους συνενόχους

Την εκτίμησή της με αφορμή την πρόσκληση για προοδευτική διακυβέρνηση που κατέθεσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην επικεφαλής της Δη...


Την εκτίμησή της με αφορμή την πρόσκληση για προοδευτική διακυβέρνηση που κατέθεσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά και τη σημερινή απάντηση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, έδωσε η Άννα Ασημακοπούλου μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Όσον αφορά στον κ. Τσίπρα είναι προφανές ότι ψάχνει για νέους συνενόχους, για να συνεχίσει αυτή την πολιτική που εφαρμόζει η οποία συστηματικά καταστρέφει τον τόπο. Νομίζω, ότι πήρε μία ξεκάθαρη απάντηση από την κ. Γεννηματά, αλλά αυτό αν θέλετε είναι μεταξύ τους", τόνισε η τομεάρχης της ΝΔ και πρόσθεσε:
"Όσον αφορά την τοποθέτηση της κ. Γεννηματά το κομμάτι στο οποίο θα συμφωνήσω, γιατί υποθέτω ότι αυτή η κυβέρνηση θα πρέπει να έχει μία αντιστοιχία με την τωρινή λαϊκή βούληση. Άρα νομίζω ότι το αίτημα μας από πλευράς της ΝΔ για εκλογές, θα οδηγούσε, εγώ ελπίζω, σε μία κυβέρνηση στην οποία θα υπήρχε αυτοδυναμία της ΝΔ".
Στο ερώτημα εάν παραμένει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης το αίτημα για εκλογές η βουλευτής της ΝΔ απάντησε: "Νομίζω ότι είναι σαφές ότι στο θέμα εκλογές, η ΝΔ δεν έχει έναν τρόπο να τις προκαλέσει, δεν βρισκόμαστε στο σενάριο της προηγούμενης κυβερνητικής περιόδου, όπου έχουμε μπροστά μας ας πούμε ένα θεσμικό συμβάν όπως ήταν η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Αυτό δεν αλλάζει το ζητούμενο. Το ζητούμενο είναι να φύγει αυτή η κυβέρνηση. Πρέπει να υπάρξει μία κυβέρνηση, η οποία να έχει τη στήριξη που απαιτείται για να κάνει τις μεταρρυθμίσεις που πρέπει, να τις κάνει γρήγορα και δυναμικά, να αλλάξει το μείγμα της δημοσιονομικής πολιτικής, να προσελκύσει επενδύσεις και να πάμε παρακάτω".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση