GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Βορίδης για την επίσκεψη Γιλντιρίμ: Δεν είμαι αισιόδοξος

Στην επίσκεψη του Τούρκου Πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ στην Αθήνα και τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ...


Στην επίσκεψη του Τούρκου Πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ στην Αθήνα και τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Μάκης Βορίδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
Συγκεκριμένα, ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ απαντώντας στο ερώτημα εάν κατά τη γνώμη του η συγκεκριμένη επίσκεψη μπορεί να συμβάλλει στην εκτόνωση των εντάσεων του τελευταίου διαστήματος ή αν ανησυχεί ότι μπορεί να φέρνει δυσκολίες και προβλήματα σε θέματα όπως το Κυπριακό είπε μεταξύ άλλων: "Δεν είμαι αισιόδοξος. Όλη η στάση της Τουρκίας το τελευταίο διάστημα, αλλά και η εν γένει κατεύθυνση που έχει πάρει η Τουρκία κυρίως σε μεγάλο βαθμό αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα την ευρωπαϊκή της πορεία και ουσιαστικά αναγορεύοντας τον εαυτό της και την πρώτη της προτεραιότητα, τον γεωπολιτικό της ρόλο στην περιοχή που τον βλέπει αυτονομημένο, για να μην πω περιοριζόμενο από την ευρωπαϊκή της προοπτική, νομίζω ότι όλα αυτά δημιουργούν ανησυχία" και πρόσθεσε:
"Εγώ δεν πιστεύω ότι είναι μόνο εσωτερικής κατανάλωσης, που βλέπουμε μία τέτοια ρητορική να εντείνεται στην Τουρκία. Έχουμε ακούσει τον Πρόεδρο Ερντογάν να βάζει τα ζητήματα της Λωζάννης, έχουμε δει τις πιέσεις που ασκεί για να λυθεί το Κυπριακό σε μία κατεύθυνση που είναι πολύ αμφίβολο αν μια τέτοια λύση είναι και δίκαιη και βιώσιμη. Δηλαδή, μία λύση η οποία ουσιαστικά παραγνωρίζει και τα θέματα του τουρκικού στρατού κατοχής αλλά και τα θέματα των εγγυήσεων και βέβαια αυτό όλο σε συνδυασμό με το τι γίνεται στην περιοχή και με την Αλβανία και με την κατάσταση στα Σκόπια και το πόσο εύθραυστη είναι αυτή η κατάσταση δημιουργεί πολύ μεγάλη ανησυχία για το ποιος είναι πραγματικά ο ρόλος που θα παίξει η Τουρκία".
Ακούστε το ηχητικό:

1 σχόλιο

  1. Τα "Παραμύθια" Τελείωσαν όπως και η "Ελλάντα" Τους!

    Το "Ελληνικό" Πολιτικό Πολιτειακό Σύστημα είταν ούτως ή άλλος ένα κακόγουστο Παραμύθι με Αποικιοκρατικό Σεναριογράφο και Ηθοποιούς Διάλεκτούς Λακέδες επάνω στην Θεατρική Σανίδα!
    Το Σενάριο "Πρώτη Φορά Αριστερά" των Αποικιοκρατών (ΑγγλοΑμερικανών) με το κερασάκι στην ΣκατόΤουρτα Τους είτανε ο Ψυχάκιας ο Τωρινός!

    Το Βιβλίο Του Σεναριογράφου έχει παραμουχλιάσηει! Παρόλα Ταύτα οι "Ανθρωποι" Του Πνεύματος(;;!!) και Των ... Γραμμάτων (;;!!) Αναπνέουν μέσα και Μαυτήν Την Μούχλα! Σαυτήν Την Χώρα οι Πρωκτολόγοι γίνανε Συνταγματολόγοι και οι Συνταγματολόγοι ο πρωκτός της Μαϊμούς ... Της Γύφτισας Μαϊμούς!!!!! Του Νίκου Γκ. γίνεται: Ελλάδα Ελλάδα (διαγράφεται το Μάνα Του Καημού) Μάνα Του Πρωκτού {Τουλάχιστον μέχρι το 2086!!!}!!!



    Υ.Γ.... και όποιος διαφωνεί με τα άνω Είναι μέρος/τμήμα Αυτού Του Ανθελληνικού Βόθρου που ... Αναθυμιάζει Βοθρόμουχλα και οι Βογιάροι με κάλυμμα ΤΩΝ Εσταυρωμένο Λιβανίζουν τον Αυτό Βόθρο ως και ένεκα Τμήμα και Μέρους Αυτού!!!




    {Και για ΣΚΟΠΙΑ/ΣΚΟΡΠΙΑ Β. ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΩΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟΣ}
    [Να την Ονομάζουν (εκτός τον Ορο Λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) όπως θέλουν οι ... Αμερικανοί το Συνοθήλευματους! Ας την ονομάσουν ... Δημοκρατία της Βαζελίας ή Σκορδοπουτσόγλίας! Με Τους Ελληνικούς Πληθυσμούς ΕΚΕΙ τι γίνεται;; Και επ' ευκαιρία το θέμα της Β. Ηπείρου πότε θα το λύσουμε;;
    Ξέρω Νικολάκη Σας βάζουμε Δύσκολα! Ακόμη ΔΕΝ Αναφέραμε και την Κατεχώμενη Κύπρο!!! Εμείς Τα Έχουμε Λύση προ πολλού Αυτά! Ακου:

    Πρώτο Βήμα: ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ!

    Τώρα Εσύ: Ποιό Είναι το Δεύτερο Βήμα;;;; Στέπ μπέι Στέπ (ΑγγλοΑμερικάνικα) μάθε Νίκο να ... περπατάς και να μην παραπατάς!!!].... και Νίκο άσε τον Αλέξη είναι από ... Ζάχαρη είναι Βουτηράς/Βουτηρόπαιδο! Κοινώς: Σαχλώ
    Νούμερο!!! Δεν φτουρά ούτε με τον Θεό μπάρμπα!!!!!! Επίπεδο Kyriakouli!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση