GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ για τις διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Αττικής

«Δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται, γιατί οι βλάβες μπορούν να συμβαίνουν ανά την επικράτεια για διάφορους λόγους, αλλά τώρα προσπαθούμε να...


«Δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται, γιατί οι βλάβες μπορούν να συμβαίνουν ανά την επικράτεια για διάφορους λόγους, αλλά τώρα προσπαθούμε να το συνδυάσουμε με τον καύσωνα», δήλωσε στον Realfm 97,8 και τον Μάνο Νιφλή ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης απαντώντας σε ερώτηση για την κατάσταση που επικρατεί στο δίκτυο μετά από πολλά τηλεφωνήματα ακροατών για διακοπές ρεύματος σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
«Δεν έχουμε πρόβλημα με την επάρκεια του συστήματος, άρα αυτές οι διακοπές ρεύματος είναι μεμονωμένες και θα πρέπει να δω σε ποιες περιοχές είναι για να σας πω ακριβώς τι συμβαίνει», είπε επίσης ο κ. Αδαμίδης.
«Η ζήτηση είναι αυξημένη έχοντας ξεπεράσει τα 9.500 μεγαβάτ, μιλάμε, δηλαδή, για επίπεδα προ κρίσης, ωστόσο το σύστημα έχει την αντίστοιχη εφεδρεία και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και ούτε θα υπάρξει ακόμη και το βράδυ που η χρήση θα φθάσει στην κορύφωση της», σημείωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.
«Άρα ότι και αν έχει συμβεί σε οποιαδήποτε περιοχή, δεν έχει να κάνει με την επάρκεια του συστήματος, μπορεί να είναι οτιδήποτε άλλο», συμπλήρωσε ο κ. Αδαμίδης.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση