Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

  Βρούτσης: Η ποσοτική χαλάρωση δεν θα επιτευχθεί με ευθύνη της κυβέρνησης


  Τις εκτιμήσεις του ενόψει του Eurogroup της Πέμπτης εξέφρασε ο τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
  "Οι προσδοκίες του Πρωθυπουργού οι οποίες καλλιεργήθηκαν με έναν τρόπο ιδιαίτερα γραφικό, με την έννοια της γραβάτας και έφτασαν στην επίκληση του Θεού μόλις χθες, επιβεβαιώνουν ότι τίποτα από αυτά τα οποία περιμέναμε ως χώρα και τα οποία θα τα είχαμε πάρει πιστέψτε με, διότι είχαμε μπει σε μία τροχιά που από το 2014, που παραδείγματος χάριν η ποσοτική χαλάρωση, που είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό μέγεθος για την ελληνική οικονομία θα είχε επιτευχθεί τον Μάρτιο του 2015" σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Βρούτσης και πρόσθεσε:
  "Η ποσοτική χαλάρωση, η εκτίμηση είναι ότι δεν θα επιτευχθεί με ευθύνη της κυβέρνησης γιατί είναι συνυφασμένη με τις αστοχίες και την ανεπάρκειά της. Κάτι που θα είχε πετύχει η προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά, από τον Μάρτιο του 2015, με τεράστια οφέλη για την ελληνική οικονομία".
  Ακούστε το ηχητικό:
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Βρούτσης: Η ποσοτική χαλάρωση δεν θα επιτευχθεί με ευθύνη της κυβέρνησης Rating: 5 Reviewed By: Press- gr