GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζαχαριάδης: Μας έχουν βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι!

Μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη, ο Κώστας Ζαχαριάδης ανέφερε ότι "είναι μια όντως πάρα πολύ δύσκολη...


Μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη, ο Κώστας Ζαχαριάδης ανέφερε ότι "είναι μια όντως πάρα πολύ δύσκολη διαπραγμάτευση και μία πάρα πολύ δύσκολη συγκυρία, για να το πω αλλιώς με έναν μεταφορικό τρόπο, ο οποίος απεικονίζει την πραγματικότητα είναι ότι μας έχουν βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι εδώ και πολλά χρόνια στην οικονομία, δηλαδή είμαστε ζορισμένοι".
Σύμφωνα με τον διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, "εδώ διεξάγεται μια διαπραγμάτευση, είναι δύσκολη, έχουμε δυνατότητες και πάμε επιτέλους να δώσουμε τη μεγάλη μάχη για το χρέος" και πρόσθεσε:
"Το αν θα πάρει κάτι η κυβέρνηση για τη ρύθμιση του ζητήματος του χρέους θα μπορούμε να το απαντήσουμε στις 16 του μήνα, την επόμενη μέρα του Eurogroup, τι πήραμε και τι δεν πήραμε. Ή η οικονομία θα μπει σε ανάπτυξη, το χρέος σε βιώσιμη τροχιά και θα έχουμε δυνατότητα να βγούμε στις αγορές ή δεν θα γίνει αυτό".
Ακούστε το ηχητικό:

3 σχόλια

  1. Κάποιος Άγνωστος Αφανής Έλληνας ο Κωστής Παλαμάς!
    Εγραψε Στην Λογική Της Γλώσσας ΤΩΝ Ελλήνων!!!


    "Δεν έχεις Όλυμπε Θεούς, Μηδέ Λεβέντες Όσσα, Ραγιάδες έχεις Μάνα Γη, Σκυφτούς για το ΧΑΡΑΤΣΙ, Κούφιοι και Οκνοί καταφρονάν τη Θεία τραχειά Σου Γλώσσα,των Ευρωπαίων Περίγελα και Των Αρχαίων Παλιάτσοι ... Και Δημοκόποι Κλέωνες και Λογοκόποι Ζωίλοι, και Μαμμωνάδες Βάρβαροι,και Χαύνοι Λεβαντίνοι, Λύκοι ώ Κοπάδια οι Πιστικοί και Ψωριασμένοι οι ΣΚΥΛΟΙ κι οι Χαροκόποι Αδιάντροποι και ΠΟΡΝΗ η Ρωμιοσύνη."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μ Ι Ρ Α Κ Ο Λ Ο – Σ Ι Ρ Ζ Α Ι Ω Ν – Α Ν Ε Λ

    Το δημοσιεύω με μεγάλη καθυστέρηση καθώς είχα απαγορευτικό από το πνεύμα του παρακάτω μακαρίτη για τέσσερα τέρμινα να μη βγάλω λέξη για όσα είδα και άκουσα.
    Αναστήσανε οι αθεόφοβοι αποθαμένο!
    Ναι! πήγαν σε ένα νεκροταφείο ο Τσίπρας με τον Καμμένο δώδεκα ή ώρα τα μεσάνυκτα πριν τέσσερα τέρμινα με κουστωδία μεγάλη, υπουργούς και βουλευτές, με φανούς, λαμπάδες, λάβαρα και εξαπτέρυγα που για κεφαλές είχαν κορνίζες με τις σελίδες από το τρίτο μνημόνιο, κοντάρια και λόγχες, με θυμιατά που καίγανε αρωματικά λιβάνια ( αν σας πει κανείς ότι φοβόντουσαν και αντί για λιβάνι είχαν βάλει ξεραμένο ασβό για να διώχνουν τα κακά πνεύματα είναι ψέμα ) ΄Ενας από αυτούς που ήταν ντυμένος παπάς, κρατούσε ένα ομοίωμα ευαγγελίου καθόσον όλη η κουστωδία αποτελείτο από άθεους και έψελνε το Avanti popolo με βροντώδη φωνή σε Α’ ήχο ως το Σώσον Κύριε τον λαόν σου, ξυπνώντας και απομακρύνοντας τα όποια πτηνά, ποντίκια, κατσαρίδες κλπ είχαν επιλέξει το νεκροταφείο για κατοικία τους.
    Εγώ ήμουν εκεί με την γκόμενα,( καθότι βιτσιόζα ) τρεις τάφους πιο πέρα από αυτόν που τους ενδιέφερε σε ένα κοιμητήριο, είναι πολλά τα λεφτά, έτσι είχα θέα και τα είδα όλα.
    Πρώτα είδα τον Τσίπρα με τον Καμμένο να βάζουν από ένα ψευτοράσο κάτι σαν ζουρλομανδύα και τον παπά να τους λέει να σκύψουν, αφού το έκαμαν τους πασπάλισε με στάχτη τσουκνίδας και τους έλουσε με μαύρο Σιφνέικο ξύδι για να τους εξαγνίσει, και να μπορούν να ζητήσουν ό’τι θέλουν από τον νεκρό.
    Τότε ο τσίπρας ανέβηκε πάνω στο μνήμα και ήταν να τρομάζεις καθώς φώναζε, Δάσκαλε αναστήσου! Τρείς φορές τόπε και δείτε το τρομακτικό, ο τάφος ράγισε, γρήγορα πήρε σειρά ο καμμένος που με μεγάλη σπηλαιόδικη φωνή είπε, Δάσκαλε Δεύρο έξω! Τότε τα μάρμαρα μετακινήθηκαν η κουστωδία χέστηκε, κεριά και εξαπτέριγα ποδοπατήθηκαν, φόβος πολύς σαν χταπόδι ραφηνιώτικο τους αγκάλιασε.
    Όμως ο τσίπρας με τον καμμένο μ’ όλο που τάχαν κλάσει έμειναν εκεί ώσπου ο νεκρός βγήκε έξω, κατάλαβε τον πόνο τους και τους λέει, τι θέλετε από εμένα; Δάσκαλε λέει ο τσίπρας, θα χάσουμε τις εκλογές όποτε και αν γίνουν, όμως αυτό που θέλουμε από σένα είναι να μας πεις τι να κάνουμε έτσι που να μισήσει ο λαός αυτούς που θα τις κερδίσουν! Ο Δάσκαλος το σκέφτηκε και τους λέει, αυτά τα έχω περάσει και εγώ αλλά τότε την βρήκα μια λύση, και αυτό θα κάνω τώρα και για εσάς.
    Να λοιπόν τι θα κάνετε, θα νομοθετήσετε επώδυνα μέτρα που θα έχουν εφαρμογή για μετά τις εκλογές, ένα τέταρτο μνημόνιο που εσείς θα λέτε ότι δεν είναι,θα κάνετε και λιγάκι θέατρο, ξέρετε εσείς, ότι τάχα μου σας υποχρεώνουν, και έτσι μόλις οι άλλοι κερδίσουν τις εκλογές θα τα βρουν μπροστά τους, τότε εσείς θα βγείτε στους δρόμους και θα φωνάζετε, οι ανίκανοι δεν μπορούν να μην τα εφαρμόσουν; Θα τους λέτε και γερμανοτσολιάδες, γιουσουφάκια, γκεσταπίτες, θα και βάλετε τους δικούς σας που είναι μαγκιόροι στο ξεχαρβάλωμα και στις μπόμπες να τα κάνουν ρημαδιό, και όλα θα πάνε καλά, άντε γειά σας, πέσανε στα γόνατα αυτοί του φίλησαν χέρια και πόδια μάζεψαν τους δικούς τους και άδοντας χαρούμενοι το Avanti popolo πήραν το δρόμο για την Βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και να ξέρανε τι ΚΑΚΌ έχουν κάνει στον Ελληνα οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!!!! ... Όμως δεν φταίνε μόνο ΑΥΤΟΊ..

    Οι Έλληνες θα πρέπει να καταλάβουν ότι σε αυτόν ευλογημένο ΤΌΠΟ δεν κάναμε αυτό που έπρεπε, όμως ποτέ δεν είναι αργά ... όταν βλέπω σήμερα στο ΣΚΑΙ όπως κάθε ήμερα και από έναν ειδικό, έναν καθηγητή, έναν πρύτανη, ένα χρηματοοικονομικό αναλυτή κ.τ.λ ήταν τόσοι πολλοί!!! και αναρωτιέμαι που ήταν όταν γαμούσαν την Ελλάδα οι τροικανοι να ΜΙΛΉΣΟΥΝ ;;..

    Σε αυτό το κανάλι AKOMA KAI ΣHMERA μιλάνε για ανάπτυξη ΚΑΙ ΌΧΙ για το Δίστομου !!!

    Την ανάπτυξη την φρενάρουν σπόροι τους οι Γερμανοί που σαν ΣΉΜΕΡΑ το πρωί της 10ης Ιουνίου 1944 έσφαξαν τον πάπα του Δίστομου , βίασαν γυναίκες και εκτέλεσαν απάνθρωπα με διαταγή του διοικητή τους, υπολοχαγού ΧΑΝΣ ΖΑΜΠΕΛ 218 κάτοικους (114 γυναίκες και 104 άνδρες).. Μεταξύ των νεκρών, ήταν 45 παιδιά και έφηβοι και 20 βρέφη..

    Χανς Ζάμπελ, είχε καταφύγει στο Παρίσι και είχε συλληφθεί... Οι γαλλικές αρχές τον παρέδωσαν στις ελληνικές, οι οποίες τον προφυλάκισαν...Τον Αύγουστο του 1949 ομολόγησε την έκταση των γερμανικών θηριωδιών στο Δίστομο, αλλά δικαιολογήθηκε ότι εκτελούσε διαταγές ανωτέρων του... Κατά τη διάρκεια της προφυλάκισής του, ο Ζάμπελ εκδόθηκε προσωρινά στη Δυτική Γερμανία για άλλη υπόθεση, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του...Κάτι σαν τον ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ που τον φυγάδευσαν (οι πατριώτες) που ΌΛΟΙ τους είναι βολεμένοι βουλευτές τον 10.000 χιλιάδων ευρώ...Πως μας πλήρωσαν;;; ΜΑ μας επιβάλουν μνημόνια!!! μας ταπεινώνει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ ένας ΚΏΛΟ Λαός...

    Θέλουν να κάνουν ΌΛΗ την χώρα το εξοχικό τους και τους Έλληνες υπηρετικό τους προσωπικό.. =>Ολοκληρωτικός καπιταλισμός...

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση