GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη Reuters: Η ρύθμιση για το χρέος οδηγεί σε νέο δάνειο της Ευρωζώνης στην Ελλάδα

Σε μια αποκάλυψη- φωτιά προχωρά το πρακτορείο Reuters. Σε δημοσίευμά του αναφέρει πως ένα σενάριο ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους που μ...


Σε μια αποκάλυψη- φωτιά προχωρά το πρακτορείο Reuters. Σε δημοσίευμά του αναφέρει πως ένα σενάριο ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους που μεταθέτει την αποπληρωμή των επιτοκίων μέχρι το 2048, θα σήμαινε ότι οι πιστωτές της Ευρωζώνης θα αναβάλουν την είσπραξη έως και 123 δισ. ευρώ, σύμφωνα με πρόβλεψη του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών.
Σύμφωνα με υπολογισμούς του υπουργείου, οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται σε επιστολή, η οποία εστάλη σε μέλος του Κοινοβουλίου, εξετάζονται διάφορα σενάρια για το ελληνικό ζήτημα από τον ESM και από την πλευρά της Ευρωζώνης.
«Μια μετάθεση αποπληρωμής των επιτοκίων, θα πρέπει να συνοδεύεται από μια de facto νέα δανειακή σύμβαση, το μέγεθος της οποίας θα εξαρτάται από την εξέλιξη των επιτοκίων», αναφέρεται στο Reuters.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση