GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

 Πέθανε η μούσα των Rolling Stones, Ανίτα Πάλενμπεργκ

Ήταν σύντροφος του κιθαρίστα Μπράιαν Τζόουνς, αλλά τον άφησε για το άλλο μέλος του συγκροτήματος, τον Κιθ Ρίτσαρντς Η Ανίτ...


Ήταν σύντροφος του κιθαρίστα Μπράιαν Τζόουνς, αλλά τον άφησε για το άλλο μέλος του συγκροτήματος, τον Κιθ Ρίτσαρντς

Η Ανίτα Πάλενμπεργκ, η πιο φανατική «γκρούπι» και μούσα των Rolling Stones και ηθοποιός της ταινίας Barbarella πέθανε σε ηλικία 73 ετών, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Η γκουρού του style, μούσα και ηθοποιός ήταν κεντρικό πρόσωπο της rock 'n' roll σκηνής τις δεκαετίες του ‘60 και του ‘70. Εργάστηκε κυρίως ως μοντέλο και ηθοποιός και είχε ρόλους στις ταινίες “Barbarella” και της Performance με τον Μικ Τζάγκερ.

Ήταν σύντροφος του κιθαρίστα των Rolling Stones, Μπράιαν Τζόουνς, αλλά τον άφησε για το άλλο μέλος του συγκροτήματος, τον κιθαρίστα Κιθ Ρίτσαρντς. Η Ανίτα Πάλενμπεργκ και ο Κιθ Ρίτσαρντς απέκτησαν τρία παιδιά, τον Μάρλον, την Άντζελα και την Τάρα, που πέθανε από πνευμονία 10 εβδομάδες μετά τη γέννησή της.

Οι Πάλενμπεργκ και Ρίτσαρντς (κεντρική φωτό) αγωνίστηκαν με τον εθισμό στην ηρωίνη και απέφυγαν παρά λίγο τη φυλακή αφού βρέθηκαν στην κατοχή τους ναρκωτικά κατά τη διάρκεια επεισοδίου στο Τορόντο. Αν και το ζευγάρι τελικά χώρισε, διατήρησε στενές σχέσεις.

Η Πάλενπμεργκ πέρασε το τελευταίο διάστημα της ζωής της αναπτύσσοντας αγάπη για την τέχνη και την κηπουρική.

Η ηθοποιός, Στέλλα Σνάμπελ επιβεβαίωσε την είδηση στο Instagram, σύμφωνα με το Harper’s Bazaaar. «Δεν έχω γνωρίσει ξανά γυναίκα σαν εσένα Ανίτα» έγραψε η Σνάμπελ. «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος σε αυτό το σύμπαν σαν εσένα, κανείς δεν με έχει καταλάβει ποτέ τόσο καλά. Μού έδειξες τη ζωή και τον εαυτό μου και πώς να μεγαλώσω και να γίνω και να υπάρξω με όλα αυτά ... Σε ευχαριστώ για τα πιο σημαντικά μαθήματα – επειδή είναι καθοριστικά. Όλοι τραγουδάμε για σένα, όπως σου άρεσε».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση