GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Sani Festival 2017: Οι συναυλίες του Jazz on the Hill

Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της 25ης επετείου του Sani Festival και την πρώτη διοργάνωση του Jazz on the Hill, του πιο καταξιωμένου...


Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της 25ης επετείου του Sani Festival και την πρώτη διοργάνωση του Jazz on the Hill, του πιο καταξιωμένου τριημέρου αφιερωμένου στη jazz μουσική στην Ελλάδα, στο οποίο άφησαν το στίγμα τους ζωντανοί θρύλοι της παγκόσμιας μουσικής σκηνής με τις αποκλειστικές τους εμφανίσεις, ο Λόφος προετοιμάζεται να υποδεχτεί τα αστέρια της διεθνούς Jazz μουσικής σκηνής.

Φέτος, το φεστιβάλ, στο πλαίσιο του Jazz on the Hill, ξεκινάει με την πολυμελή νορβηγική Trondheim Jazz Orchestra, με επικεφαλής τον σπουδαίο σαξοφωνίστα, συνθέτη και ενορχηστρωτή Eirik Hegdal σε σύμπραξη με τον διάσημο σαξοφωνίστα Joshua Redman, έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της αφροαμερικανικής σκηνής, που γεφυρώνουν μοναδικά τα αμερικανικά και ευρωπαϊκά ηχοχρώματα του μουσικού ιδιώματος της jazz. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 08 Ιουλίου.

Τη σκυτάλη θα πάρει ο σπουδαίος Gonzalo Rubalcaba στις 15 του ίδιου μήνα. Ο βραβευμένος με 4 Grammy μουσικός πρωτοεμφανίστηκε σε ελληνικό έδαφος στο Sani Festival το 2002, ενώ τρία χρόνια αργότερα συνόδευσε στο πιάνο τον εξαίρετο κοντραμπασίστα Charlie Haden στην αποκλειστική εμφάνισή του στο πλαίσιο του Sani Festival 2005. Φέτος επιστρέφει για να θυμίσει σε όλους λίγη από εκείνη τη μαγική συναυλία του 2005 σε ένα πρόγραμμα-αφιέρωμα στον εκλιπόντα θρύλο και συνεργάτη του.

Η προπώληση εισιτηρίων είναι διαθέσιμη δύο εβδομάδες πριν από κάθε εκδήλωση. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για τις εκδηλώσεις του Sani Festival είτε διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας sanifestival.gr, της πλατφόρμας tickethour.com, είτε μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της tickethour.com (+30 210 8938 111 / 09:00-21:00 καθημερινές και Σαββατοκύριακο).

Επίσης, εισιτήρια διατίθενται:

στη Θεσσαλονίκη, στο Stereodisk, στη Χαλκιδική, στα ξενοδοχεία του SANI RESORT και στο K-Books στη SANI MARINA, καθώς και σε όλο το συνεργαζόμενο της tickethour.com δίκτυο καταστημάτων Γερμανός σε όλη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση