GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι απάντησε ο Κοκκινάκης για την selfie μπροστά από το βενζινάδικο - ΒΙΝΤΕΟ

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η selfie που ανέβασε ο Λάμπρος Χούτος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, και στην οποία φαί...


Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η selfie που ανέβασε ο Λάμπρος Χούτος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, και στην οποία φαίνεται να διασκεδάζει, παρέα με τον Στέλιο Χανταμπάκη και τον Κώστα Κοκκινάκη.

Αυτό που εξόργισε τους χρήστες του διαδικτύου είναι ότι οι πρώην παίκτες των "Διασήμων" πόζαραν στο φακό με φόντο ένα… βενζινάδικο, καθώς όπως υποστηρίζουν, οι παίκτες χλευάζουν δημοσίως την δουλειά του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Ο Κώστας Κοκκινάκης, ο οποίος ήταν και σήμερα καλεσμένος στο "Survivor Πανόραμα", αποφάσισε να πάρει θέση και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα όσον αφορά το συγκεκριμένο γεγονός.

«Εντάξει! Ήμαρτον! Δηλαδή άμα φάω χαλούμι θα είμαι κατά του Μάριου; Εν τω μεταξύ από τα σχόλια κατάλαβα ότι είναι βενζινάδικο πίσω μας. Εμείς στα Καλύβια ήμασταν και κάποια σχόλια ήταν… επιστημονική φαντασία. Από τα σχόλια καταλάβαμε ότι από πίσω μας ήταν ένα βενζινάδικο. Δηλαδή θα πρέπει πια να προσέχουμε το background τι θα έχει, αν βγάλουμε καμιά φωτογραφία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΙ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση