GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαζύγιο Τσέλσι - Ντιέγκο Κόστα μέσω... SMS

Ο Ντιέγκο Κόστα δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Τσέλσι την επόμενη σεζόν, αφού ο Αντόνιο Κόντε δεν τον θέλει στην ο...


Ο Ντιέγκο Κόστα δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Τσέλσι την επόμενη σεζόν, αφού ο Αντόνιο Κόντε δεν τον θέλει στην ομάδα και του το έχει ξεκαθαρίσει.

Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο ίδιος ο παίκτης μετά το φιλικό της Ισπανίας με την Κολομβία, με τον Ισπανό να τονίζει ότι ο Ιταλός τεχνικός του εξέφρασε την επιλογή του να μην τον υπολογίζει με... sms που του έστειλε.

«Ο Αντόνιο Κόντε μου έστειλε μήνυμα λέγοντάς μου ότι δεν ταιριάζω στην Τσέλσι. Μου είπε ότι δεν με υπολογίζει για την επομένη σεζόν. Είναι και το έχω ήδη προωθήσει στους διοικούντες της Τσέλσι για να αποφασίσουν. Είναι σαφές ότι ο προπονητής δεν με υπολογίζει και δεν με θέλει εκεί. Πρέπει να βρω ομάδα» δήλωσε εμφανώς ενοχλημένος ο Ντιέγκο Κόστα.

Ο Ισπανός πάντως, δεν σκοπεύει να αφήσει έτσι τη συγκεκριμένη υπόθεση και θα απευθυνθεί απευθείας στη διοίκηση, παρακάμπτοντας την απόφαση του προπονητή του.

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, ο Ντιέγκο Κόστα έσταξε... χολή: «Όταν δεν υπολογίζεσαι έχεις το άγχος να βρεις ομάδα. Ποιος ξέρει μπορεί να με πουλήσουν στις... εκπτώσεις. Θα ήθελα να γυρίσω στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά πρέπει να το σκεφτώ γιατί υπάρχει και το Μουντιάλ. Θέλω να παίζω. Το αντίθετο θα κάνει δύσκολη τη ζωή μου» ήταν τα λόγια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση