GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

STOP του Καμίνη στη Χρυσή Αυγή

Ο δήμος Αθηναίων δεν πρόκειται να παραχωρήσει στη Χρυσή Αυγή, το Πάρκο Σχολής Χωροφυλακής στην περιοχή του Γουδή, για την πραγματοποίησ...


Ο δήμος Αθηναίων δεν πρόκειται να παραχωρήσει στη Χρυσή Αυγή, το Πάρκο Σχολής Χωροφυλακής στην περιοχή του Γουδή, για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων.
Αυτό τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις των δημοτικών συμβούλων των παρατάξεων «Ανοιχτή Πόλη» Κωνσταντίνου Αλεξίου και «Ανταρσία στις Γειτονιές της Αθήνας», Πέτρου Κωνσταντίνου.
Ο κ. Καμίνης τόνισε ότι δεν πρόκειται να παραχωρηθεί άδεια από τον δήμο Αθηναίων, λόγω των επαναλαμβανόμενων βανδαλισμών και άλλων ασχημιών που έχουν προκληθεί από τη Χρυσή Αυγή στο σημείο, τα προηγούμενα έτη.

1 σχόλιο

  1. Ρέ Ζουράρι Ρέ Γαβρόγλου! Μάθετε Ελληνικά διότι τα ελληνικά Σας είναι για εκμάθηση της Ελληνικής γλώσσας στους Χρυσαυγίτες!

    Σας Συνιστούμε να μάθετε Ελληνικά στην Λογική Της Γλώσσας ΤΩΝ Ελλήνων!!!

    Ως Αρχή Σας Συνιστούμε κάποιον Άγνωστο Αφανη Έλληνα τον Κωστή Παλαμά!

    Άκουσε μπρέ Ζουράρι και Γαβρόγλου τι έγραψε:



    "Δεν έχεις Όλυμπε Θεούς, Μηδέ Λεβέντες Όσσα, Ραγιάδες έχεις Μάνα Γη, Σκυφτούς για το ΧΑΡΑΤΣΙ, Κούφιοι και Οκνοί καταφρονάν τη Θεία τραχειά Σου Γλώσσα,των Ευρωπαίων Περίγελα και Των Αρχαίων Παλιάτσοι ... Και Δημοκόποι Κλέωνες και Λογοκόποι Ζωίλοι, και Μαμμωνάδες Βάρβαροι,και Χαύνοι Λεβαντίνοι, Λύκοι ώ Κοπάδια οι Πιστικοί και Ψωριασμένοι οι ΣΚΥΛΟΙ κι οι Χαροκόποι Αδιάντροποι και ΠΟΡΝΗ η Ρωμιοσύνη."


    Τα δέοωντα Μου ..... Ζουράρι και Γαβρόγλου!!!




    --- Ο Καμίνης Είναι ΜΚΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση