GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Survivor - Τι είπε ο Χανταμπάκης για το bullying στην Ειρήνη Παπαδοπούλου - ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένος στην εκπομπή "Survivor Πανόραμα" ήταν σήμερα ο Στέλιος Χανταμπάκης, σχεδόν δύο μήνες μετά την αποχώρησή του από το...


Καλεσμένος στην εκπομπή "Survivor Πανόραμα" ήταν σήμερα ο Στέλιος Χανταμπάκης, σχεδόν δύο μήνες μετά την αποχώρησή του από το Survivor.
Ο πρώην παίκτης των "Διασήμων" σχολίασε μεταξύ άλλων και το στιγμιότυπο όπου έκανε «πλάκα» με το μαγιό που πολλοί θεώρησαν ότι ήταν της Ειρήνης Παπαδοπούλου αλλά τελικά ήταν της Λάουρας. Για το συγκεκριμένο πλάνο είχε γίνει πολύ μεγάλη συζήτηση, καθώς πολλοί τηλεθεατές υποστήριζαν ότι ο Στέλιος Χανταμπάκης έκανε bullying στην Ειρήνη Παπαδοπούλου.
Ο ίδιος μίλησε για αυτό το περιστατικό, ενώ αποκάλυψε πως μετά την αποχώρηση και των δυο από το παιχνίδι, εκείνος έστειλε μήνυμα στην Ειρήνη να βρεθούν αλλά λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων της τραγουδίστριας, δεν έχουν καταφέρει να συναντηθούν.
Αποκάλυψε επίσης, τι ήταν εκείνο που πολλές φορές είχε αναφέρει η Ειρήνη ότι του είχε εκμυστηρευτεί, κατηγορώντας τον παράλληλα ότι το είπε σε όλους κι αυτό ήταν κάτι που την ενόχλησε ιδιαιτέρως.
Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΙ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση