GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δήλωση του Χανταμπάκη για το Survivor που θα συζητηθεί - ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένος στην εκπομπή "Survivor Πανόραμα" ήταν ο Στέλιος Χανταμπάκης, σχεδόν δύο μήνες μετά την αποχώρησή του από το Surviv...


Καλεσμένος στην εκπομπή "Survivor Πανόραμα" ήταν ο Στέλιος Χανταμπάκης, σχεδόν δύο μήνες μετά την αποχώρησή του από το Survivor.
Ο πρώην παίκτης των "Διασήμων" μίλησε μεταξύ άλλων για τα συναισθήματά του μετά την αποχώρησή του, καθώς και για το αν παρακολουθεί το παιχνίδι από την τηλεόραση.
«Είναι λίγο στενάχωρο για μένα να παίζει ακόμα αυτό το παιχνίδι και να μην είμαι μέσα, γιατί μου αρέσει όλο αυτό που έβλεπα και αυτό που ζούσα», είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης και αποκάλυψε ότι δεν το παρακολουθεί τώρα που έφυγε.
«Όχι δεν το παρακολουθώ γιατί νομίζω είναι πολύ διαφορετικό αυτό που βλέπει ο κόσμος από την πραγματικότητα. Σε όλα τα κομμάτια. Διαφορετικό εννοώ, όχι ότι είναι λάθος αυτό που βλέπει, αλλά θεωρώ ότι είναι πολύ πιο δυνατό αυτό που ζούμε εμείς και ο κόσμος βλέπει μια περίληψη που ερμηνεύει όπως θέλει ο καθένας. Δεν είναι η πραγματικότητα, δηλαδή μπορεί να δεις ένα αγώνισμα, μπορεί να δεις μια παρεξήγηση, μπορεί να δεις μια αγκαλιά. Αλλά σίγουρα είναι άλλες 23 ώρες…».
«Επίσης ως τηλεθεατής δεν μπορώ να έχω γνώμη για τίποτα από τη στιγμή που έφυγα μέχρι σήμερα, γιατί δεν το ζω. Δεν μπορώ να δω μια στιγμή και να το ερμηνεύσω όπως θέλω» πρόσθεσε.
Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΙ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση