GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα διαρροή για το Survivor - Στον ημιτελικό ο Γιάννης Σπαλιάρας; - ΒΙΝΤΕΟ

Το Survivor πλησιάζει σιγά-σιγά στο τέλος του και οι ανατροπές συνεχίζουν να διαδέχονται η μία την άλλη. Πολλά έχουν ακουστεί για το ποι...


Το Survivor πλησιάζει σιγά-σιγά στο τέλος του και οι ανατροπές συνεχίζουν να διαδέχονται η μία την άλλη. Πολλά έχουν ακουστεί για το ποιοι παίκτες έχουν αποχωρήσει και ποιοι τελικά έχουν παραμείνει στο παιχνίδι.

Ένας από τους παίκτες που λέγεται εδώ και μέρες ότι έχει φύγει από το Survivor, είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Σύμφωνα με όσα όμως μετέδωσε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, φαίνεται ότι το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός, παραμένει ακόμα στο παιχνίδι.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, και πάντα σύμφωνα με δικές της πληροφορίες: «Το Survivor γίνεται Lucky Room! Στους ημιτελικούς το παιχνίδι των ερωτήσεων θα συμμετέχουν οι συγγενείς των παικτών! Ήδη έχουν γυριστεί τα βιντεάκια των συγγενών», είπε η Κλεοπάτρα κι εκείνη την ώρα η Χριστίνα Λαμπίρη ανέφερε:

«Άρα ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι σίγουρα στον ημιτελικό, αφού κάποιος συγγενής του έχει ρωτηθεί κάτι!».

«Το ξέρω κι εγώ ότι ρωτήθηκε κάποιος συγγενής του» αποκάλυψε ο Ζώης Σημαντήρας, φίλος του Γιάννη Σπαλιάρα.

Ωστόσο στη συνέχεια, η Κλεοπάτρα Πατλάκη είπε: «Υπάρχει και το ενδεχόμενο επειδή τα γυρίσματα έχουν γίνει, να έχουμε κάνει καβάτζα τα γυρίσματα μέχρι να διαμορφωθεί η τελική τετράδα. Να έχουν γίνει σε περισσότερους συγγενείς παικτών οι ερωτήσεις».

Τέλος, ο Ζώης Σημαντήρας πρόσθεσε πως οι ερωτήσεις έχουν γίνει παραπάνω από 15 μέρες πριν.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση