GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πρώτες δηλώσεις του Μπο μετά την επιστροφή του από το Survivor - Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μπο επέστρεψε χθες το βράδυ στην Ελλάδα, μετά την αποχώρησή του από το Survivor. Στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκαν δημοσιογράφοι, οι οποί...


Ο Μπο επέστρεψε χθες το βράδυ στην Ελλάδα, μετά την αποχώρησή του από το Survivor. Στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκαν δημοσιογράφοι, οι οποίοι αμέσως σχολίασαν την νέα του εμφάνιση και τα κιλά που έχασε, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού επιβίωσης.

"Έχασα 30 με 35 κιλά κάπου εκεί, τους άφησα και εκεί λίγο Μπο", δήλωσε με χιούμορ ο ράπερ και συμπλήρωσε: "Νομίζω ότι δεν θα τα ξαναπάρω. Θα πάρω λίγα, για να μου κάνει κανένα ρούχο, γιατί δεν μου κάνει τίποτα. Φορούσα XXL και τώρα φοράω Large".

Όσο για το ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε, όταν αποχώρησε από το παιχνίδι, ο ίδιος αποκάλυψε στις κάμερες: "Το πρώτο που έκανα ήταν μπάνιο, φαγητό, εάν θέλετε το πιστεύτε, δεν έτρωγα και πολύ. Έκανα 1,5 ώρα μπάνιο".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση