GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πρώτες δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη μετά την αποχώρησή της από το Survivor - ΒΙΝΤΕΟ

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν αυτή που αποχώρησε από το Survivor, στο επεισόδιο που είδαμε χθες το βράδυ. Η αθλητικογράφος, αφού αποχαιρέτησε...


Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν αυτή που αποχώρησε από το Survivor, στο επεισόδιο που είδαμε χθες το βράδυ. Η αθλητικογράφος, αφού αποχαιρέτησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο και του ζήτησε συγγνώμη, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα του παιχνιδιού επιβίωσης, ενώ ήταν φορτισμένη συναισθηματικά.

«4,5 μήνες τώρα, το να είσαι με ένα σακίδιο και τα μόνα πράγματα που να έχεις είναι μία αλλαξιά ρούχα και λίγο φαγητό, πραγματικά είναι πολύ σκληρό αλλά, από την άλλη είναι κάτι το οποίο σου διδάσκει πολλά πράγμα», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια και πρόσθεσε:

«Έφτασα πολύ κοντά στην πηγή που λέγεται τελικός αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να πιω νερό. Μπορώ να πω ότι είμαι στεναχωρημένη, από την άλλη όμως μπορώ να πω ότι είμαι και πάρα πολύ χαρούμενη γιατί είμαι η τελευταία γυναίκα στο Survivor. Κλείνω την πόρτα ως η τελευταία παίκτρια. Πλέον το Survivor είναι μία ανδρική υπόθεση. Δεν στεναχωριέμαι. Είμαι πολύ ικανοποιημένη μέχρι εδώ που έχω φτάσει και τυχερή που το έζησα. Θα το λέω συνέχεια. Πραγματικά φεύγω πολύ γεμάτη».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση