GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Survivor - Το αινιγματικό τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο - ΒΙΝΤΕΟ

Με μεγάλη αγωνία αναμένεται το αποψινό επεισόδιο του Survivor καθώς «μαχητές» και «διάσημοι» θα αγωνιστούν για την ασυλία και στο ίδιο ε...


Με μεγάλη αγωνία αναμένεται το αποψινό επεισόδιο του Survivor καθώς «μαχητές» και «διάσημοι» θα αγωνιστούν για την ασυλία και στο ίδιο επεισόδιο, για πρώτη φορά, θα γίνει και η αποχώρηση.

Ωστόσο, ερωτηματικά προκαλεί το τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο μια και αποκάλυψε πολύ περισσότερα απ' ότι θα ήθελαν οι ιθύνοντες.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Τανιμανίδης ακούγεται να λέει «ο παίκτης ή η παίκτρια που θα αποχωρήσει είναι...» και μπορεί η φράση να μην ολοκληρώνεται, αλλά μόνο και μόνο αυτό αρκεί, αφού δεν θα μπορούσαν φυσικά να είναι υποψήφιοι δύο άντρες, από τη στιγμή που ο παρουσιαστής μιλάει και για «παίκτρια».

Επίσης οι «φανατικοί» του τηλεπαιχνιδιού, που πλέον έχουν γίνει ειδικοί στην «ανάλυση Survivor» παρατηρούσαν στα social media πως το κουτί με τις υποψηφιότητες έρχεται από την δεξιά πλευρά, πράγμα που σημαίνει πως την ασυλία την χάνουν οι μαχητές. Εάν αυτό αληθεύει, τότε υποψήφιοι είναι η Σάρα και πιθανότατα ο Γιάννης Σπαλιάρας που άλλωστε βγαίνει συνεχώς υποψήφιος από την ψηφοφορία της ομάδας του.

Επιπλέον για πρώτη φορά το παιχνίδι ασυλίας συνοδεύεται και από έπαθλο, το οποίο όμως θα μάθουμε το βράδυ ποιο ακριβώς είναι.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση