GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος παίκτης του Survivor αποκάλυψε ότι έφαγε... μυρμήγκια - ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί να έχει αποχωρήσει από το Survivor και πλέον να απολαμβάνει νόστιμα φαγητά καθώς έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, ωστόσο όσο βρισκότα...


Μπορεί να έχει αποχωρήσει από το Survivor και πλέον να απολαμβάνει νόστιμα φαγητά καθώς έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, ωστόσο όσο βρισκόταν στο παιχνίδι, ο πρώην παίκτης των "Διασήμων" αντιμετώπισε δυσκολίες με την πείνα.

Ο λόγος για τον Γιώργο Χρανιώτη, ο οποίος αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο, δοκίμασε μέχρι και... μυρμήγκια!

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή "Survivor Πανόραμα", ανέφερε χαρακτηριστικά: "Ίσως είμαι ο μόνος από τους παίκτες που έχω φάει μυρμήγκια. Τα έφαγα επίτηδες και το ένα μου δάγκωσε το χείλος κιόλας. Είχαμε βρει ένα ξύλο με τον Μπο και ξαφνικά βλέπουμε ότι έχει μυρμήγκια και λέω 'ωραία, ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε και μυρμήγκια'".

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΙ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση