GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΕΔΩΣΑΝ σε παίκτη του Survivor να οδηγήσει συρμό του ηλεκτρικού...

Harry Lazaropoulos    Άλλη μια επιβεβαίωση της άποψης που αξιώνει ότι η κρίση δεν είναι οικονομική αλλά βαθύτατα πολιτισμική, πνευματι...

 Άλλη μια επιβεβαίωση της άποψης που αξιώνει ότι η κρίση δεν είναι οικονομική αλλά βαθύτατα πολιτισμική, πνευματική και κοινωνική.
Ένας κύριος μαλάκας που έπαιξε σε τηλεπαιχνίδι, κάνει το κομμάτι του στα κοινωνικά δίκτυα ενώ η υπεύθυνη για την ασφάλεια των επιβατών του συρμού τον βγάζει φωτογραφία. Ούτε που τους νοιάζουν οι κανόνες, η τάξη και το βασικό αντικείμενο της εργασίας για την οποία πληρώνουν οι φορολογούμενοι.
Με αυτές τις σκέψεις λοιπόν, καθίσταται φυσικό επόμενο να κυβερνούν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σε ένα τέτοιο κωλοχανείο, με διαφόρους άλλους "περίεργους" εμπρός ή από πίσω που δεν νοιάζονται για νόμους, ιεραρχίες, ηθική και σοβαρότητα. Όλα θα γίνονται για πλάκα και τα κουτορνίθια θα πληρώνουν φόρους.
Φταίω κι εγώ, ο άλλης εποχής, που στεναχωρήθηκα επειδή χθες βράδυ, όταν τρεις ανεγκέφαλοι - παραμορφωμένοι από τα βάρη και τα χάπια, έριχναν γροθιές στα κρύσταλλα του συρμού 302 για να δουν αν είναι γερά. Άξιοι της μοίρας μας, όσοι παραμένουμε σε τούτο το χαμαιτυπείο που μπορεί να κομπάζει για την ιστορία των προγόνων του, να ζει με ψέμματα απαιτώντας να πληρώνουν άλλοι και σε όσους το αγαπούν, να δίνει βρώμικο ψωμί, όπως λέει κι ο στίχος του Σαββόπουλου.
--------
Ο Ορέστης Τσανγκ, πριν από λίγες μέρες, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο, στο οποίο «οδηγεί» συρμό του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου. «Καλησπέρα σας, σε λίγο φθάνουμε στην Κηφισιά, δέστε τις ζώνες σας, όλα καλά! Είμαστε στον συρμό από Πειραιά προς Κηφισιά και σας περιμένω όλους. Να ΄στε καλά! Φιλάκια!», λέει ο παίκτης του Survivor.
Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις, όπως ήταν φυσικό, και οι αντιδράσεις ήταν σφοδρές, καθώς τέθηκε ζήτημα ασφάλειας του επιβατικού κοινού. Η ΣΤΑΣΥ έθεσε σε διαθεσιμότητα την οδηγό που έβαλε τον Ορέστη Τσανγκ στη θέση της και έχουν τεθεί σε εφαρμογή οι διαδικασίες για την πειθαρχική της δίωξη.
Δείτε το παρακάτω βίντεο:

1 σχόλιο

  1. Γιατί πειθαρχική δίωξη;;;;


    Εδώ βάλαμε στο Τιμόνι της Χώρας"
    α) Πρωθυπουργό Παπαδήμο τον ... επιστήμονα
    β) Πρωθυπουργό Παπανδρέου Γιωργάκη τον ναυγαγοσώστη καπετάνιο
    γ) Πρωθυπουργό ... Καμένο (έτσι δεν τον λέγαν;;)
    δ) Πρωθυπουργό Καραμανλή Κωστάκη τον κουρασμένο
    ε) Πρωθυπουργό Σαμαρά τον έγκλειστο από προσωπική επιλογή
    ζ) Πρωθυπουργό Σημίτη τον ... εκσυγχρονιστή
    η) Πρωθυπουργό Αλέξη τον πρώτη φορά Νέο ταξί (Νεοταξίτες/New Age) που δηλώνουν ... "αριστερά" (Provokation/Προβοκάτσια)
    θ) Και αν ξεχάσαμε κανένα σιγά τα μούσμουλα!!!


    Και Εσείς κάνεται Εθνικό Ζήτημα τον Τζάνγκ Τζούνγκ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση