GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όνομα ψάχνει το νέο SUV της Seat

Το νέο όχημα θα είναι ο «μεγάλος αδερφός» του Ateca Όνομα ψάχνει το νέο SUV της Seat που θα αποτελέσει τον «μεγάλο αδερφό» του Ateca...



Το νέο όχημα θα είναι ο «μεγάλος αδερφός» του Ateca

Όνομα ψάχνει το νέο SUV της Seat που θα αποτελέσει τον «μεγάλο αδερφό» του Ateca και θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο. Η οριστική απόφαση του ονόματος θα παρθεί τον Σεπτέμβριο. Η ισπανική εταιρεία ήδη ξεκινάει ένα project υποβολής προτάσεων ονόματος για το κοινό σχετικά με το νέο 7θέσιο SUV της, το οποίο θα τοποθετηθεί πάνω από την κατηγορία του Ateca.
Το βασικό κριτήριο είναι το όνομα να προέρχεται -ως συνήθως- από την Ισπανική γεωγραφία.
Να σημειώσουμε ότι ήδη το μοντέλο έχει λάβει πολλές προτάσεις ονόματος. «Η Seat αποφάσισε να καλέσει όλους τους φίλους της μάρκας να προτείνουν και αργότερα να ψηφίσουν το όνομα του νέου SUV που πρόκειται να γράψει ιστορία. Στην προσπάθεια μας να λανσάρουμε το project #SEATseekingName, επαναπροσδιορίσαμε την τυπική διαδικασία προκειμένου να εμπλέξουμε το κοινό και τους οπαδούς της μάρκας σε όλο τον κόσμο από την αρχή μέχρι το τέλος», τόνισε ο πρόεδρος της εταιρείας, Λούκα ντε Μέο.
Το νέο μοντέλο που θα λανσάρει η εταιρεία το 2018 θα ολοκληρώσει την οικογένεια SUV της μάρκας, ακολουθώντας την επιτυχημένη πορεία του Ateca και του νέου Arona, που θα κάνει το ντεμπούτο του κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Μαζί με το νέο Ibiza και το νέο Leon, η SEAT ολοκληρώνει την μεγαλύτερη επιθετική προϊοντική πολιτική στην ιστορία της.
Πηγή ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση