GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τούρκοι χάκερ "χτύπησαν" την ιστοσελίδα του Έλληνα Πρωθυπουργού - Tι γράφουν σε μήνυμά τους για την Αγιά Σοφιά - ΒΙΝΤΕΟ

Κυβερνοεπίθεση στην σελίδα του Έλληνα Πρωθυπουργού υποστηρίζουν ότι εξαπέλυσαν Τούρκοι χάκερ λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπ...


Κυβερνοεπίθεση στην σελίδα του Έλληνα Πρωθυπουργού υποστηρίζουν ότι εξαπέλυσαν Τούρκοι χάκερ λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρας στις Βρυξέλλες για την πρόκληση στην Αγιά Σοφιά.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την ομάδα χάκερ, Aslan Neferler Tim, που άφησε, μάλιστα, μήνυμα και για τον Έλληνα Πρωθυπουργό.

«Σε μας πέφτει το καθήκον να αντιδράσουμε στην αντίδραση Ελλάδας για την ανάγνωση του Κορανίου στην Αγία Σοφία. Τσίπρα μην εκπλήσσεσαι, μην μας κάνεις να χάσουμε την υπομονή μας», είναι το μήνυμα των Τούρκων χάκερ, οι οποίοι σε ανάρτησή στο προφίλ τους στο Twitter αναφέρουν ότι «η Αγιά Σοφιά είναι δική μας».

Δεν επιβεβαιώνει το Μαξίμου την κυβερνοεπίθεση στην ιστοσελίδα του Πρωθυπουργού - ΒΙΝΤΕΟ

Το Μέγαρο Μαξίμου δεν επιβεβαιώνει, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, ότι η ιστοσελίδα του Έλληνα Πρωθυπουργού έχει μπλοκάρει εξαιτίας των Τούρκων χάκερ.

Όπως μετέδωσε δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, επικοινώνησε με πολύ στενό συνεργάτη του Πρωθυπουργού, ο οποίος παραδέχθηκε ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή πρόβλημα στην ιστοσελίδα κι ότι έχει ήδη ανατεθεί στους αρμόδιους τεχνικούς να δουν ποιο είναι το πρόβλημα και μέχρι τότε δεν πρόκειται να κάνουν κανένα άλλο σχόλιο.

"Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να είναι επίθεση από χάκερ. Το κοιτάνε οι τεχνικοί και μέχρι τώρα όλα δείχνουν τεχνικό πρόβλημα", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε τα βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση