GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το tweet του Τσίπρα για το αποτέλεσμα των βρετανικών εκλογών

Με αναρτήσεις του στο twitter ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σχολιάζει το αποτέλεσμα των βρετανικών εκλογών. "Εξαιρετικό το αποτέλεσ...


Με αναρτήσεις του στο twitter ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σχολιάζει το αποτέλεσμα των βρετανικών εκλογών.

"Εξαιρετικό το αποτέλεσμα του φίλου Τζέρεμι Κόρμπιν. Η Αριστερά που τολμά μπορεί να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει τους λαούς" επισημαίνει ο Πρωθυπουργός.

"Πριν δύο μήνες οι δημοσκοπήσεις είχαν αποφασίσει τη συντριβή του. Στις εκλογές όμως αποφασίζουν οι ψηφοφόροι και ιδιαίτερα οι νέοι" προσθέτει ο Πρωθυπουργός και καταλήγει:

"Ούτε οι εκφραστές του νεοφιλελευθερισμού και της λιτότητας ούτε ο δεξιός λαϊκισμός μπορούν να δώσουν ελπίδα στους λαούς".

1 σχόλιο

  1. Γράφει ο Πρωθυπουργός κ.Τσίπρας στα συγχαρητήριά του στον ηγέτη των Εργατικών κ. Τζέρεμι Κόρμπιν: "Η Αριστερά που τολμά μπορεί να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει τους λαούς".
    Εάν πράγματι το πιστεύει, είναι ευκαιρία η δική του "Αριστερά" να τολμήσει τις εκλογές, ώστε να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει τον ελληνικό λαό.
    Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση