GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Wall Street: Έκλεισε με άνοδο

Με άνοδο έκλεισε η Wall Street,με αιχμή του δόρατος τις βιομηχανικές και τεχνολογικές μετοχές. Ο Dow Jones αυξήθηκε 0,29% στις 21.204,58...


Με άνοδο έκλεισε η Wall Street,με αιχμή του δόρατος τις βιομηχανικές και τεχνολογικές μετοχές. Ο Dow Jones αυξήθηκε 0,29% στις 21.204,58 μονάδες, ενώ ο S&P 500 και ο Nasdaq ενισχύθηκαν 0,37% και 0,94%, αντίστοιχα.

Ο τεχνολογικός κλάδος ενισχύθηκε από τη μετοχή της Broadcom, η οποία εκτινάχθηκε περισσότερο από 8% στο ιστορικά υψηλό επίπεδο των 253,76 δολαρίων, μετά τα καλύτερα του αναμενόμενου αποτελέσματα που ανακοίνωσε.

Ο δείκτης των χρηματοπιστωτικών μετοχών υποχωρούσε έως 0,9% πριν ανακάμψει και σταθεροποιηθεί, καθώς τα στοιχεία για την απασχόληση στις ΗΠΑ, που ήταν αδύναμα, αύξησαν τις ανησυχίες ότι η Fed μπορεί να είναι επιφυλακτική στην πολιτική αύξησης των επιτοκίων.

Ο ενεργειακός δείκτης είχε τη χειρότερη επίδοση, σημειώνοντας πτώση 1,29%, μετά τη βουτιά του πετρελαίου μπρεντ 1,29% κάτω από τα 50 δολάρια το βαρέλι, εν μέσω ανησυχιών ότι η απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να αποσύρει τις ΗΠΑ από τη συμφωνία για την κλιματική αλλαγή θα μπορούσε να οδηγήσει σε περισσότερες γεωτρήσεις στις ΗΠΑ και να επιδεινώσει την υπερβάλλουσα παγκόσμια προσφορά αργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση