GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε πώς μπορείτε να κερδίσετε 1.000 ευρώ από την εφορία - 1.000 τυχεροί φορολογούμενοι κάθε μήνα

Από την αρχή του έτους, μισθωτοί, συνταξιούχοι και αγρότες άρχισαν να χρησιμοποιούν ολοένα και περισσότερο το πλαστικό χρήμα στις καθημ...


Από την αρχή του έτους, μισθωτοί, συνταξιούχοι και αγρότες άρχισαν να χρησιμοποιούν ολοένα και περισσότερο το πλαστικό χρήμα στις καθημερινές συναλλαγές τους, για να εξασφαλίσουν την έκπτωση φόρου των 1.900 -2.100 ευρώ που οδηγεί σε έμμεσο αφορολόγητο όριο.
Τώρα, και μετά από πολύμηνη καθυστέρηση, ήρθε η ώρα του υπουργείου Οικονομικών να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο για να ενισχύσει τις πληρωμές με ηλεκτρονικό χρήμα. Εντός του Σεπτεμβρίου ξεκινά η λοταρία των e-αποδείξεων και οι πρώτοι τυχεροί θα λάβουν το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ.
Το σχέδιο μπαίνει στην τελική ευθεία και με την τροπολογία που κατατέθηκε χθες στη Βουλή οι τυχεροί φορολογούμενοι που θα εισπράττουν τα χρηματικά έπαθλα τα οποία θα και αφορολόγητα.
Μέχρι το τέλος του χρόνου θα μοιραστούν 12 εκατ. ευρώ στους τυχερούς που θα προκύψουν από την κληρωτίδα. Το επικρατέστερο σενάριο προβλέπει να κληρώνονται κάθε μήνα 1.000 τυχεροί, οι οποίοι θα κερδίζουν από 1.000 ευρώ ο καθένας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση