GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ! 10.000 ευρώ η σαμπάνια στη συναυλία του Ρέμου...

Nico Mastorakis    Η ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΟΥ Το να πας στη Μυκονο, να αραξεις το σκαφος σου και να πληρωσεις ενα χιλιαρικο το κ...

 Η ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΟΥ
Το να πας στη Μυκονο, να αραξεις το σκαφος σου και να πληρωσεις ενα χιλιαρικο το κεφαλι για ν' ακουσεις τους ΡεΡα (Ρεμο και Ραμαζοτι) να τραγουδουν για δυο (σκαρτες) ωρες, προϋποθετει μια ταση ψευτοδιασκεδασης οπου οι διασκεδαζοντες υποκυπτουν στη νεοπλουτιστικη μαζοχιστικη θεωρια "οσο πιο ακριβα το πληρωνω, τοσο πιο πολυ το φχαριστιεμαι."
Πολλοι αλλωστε (κυριως αρσενικοι) αυτο το modus vivendi το εχουν εξασκησει εντατικα με τις επωνυμες (η "celeb") βιζιτες. Το να ανοιγεις σαμπανιες-γιγαντες με κοστος δεκα χιλιαρικα τη μια, για να εκφρασεις την ικανοποιηση σου επειδη εχεις και ξοδευεις τοσο ανοητα, ειναι αρχη μανιοκαταθλιψης και δυστυχια αδειοσυνης.
 Ο Ρεμος ειναι ενας αποδεκτος πλην μετριος τραγουδιαρης πιστας και ο Ραμαζοτι ενας (για πολλους) θαυμασιος cantautore. Ομως η εκδηλωση θαυμασμου και για τους δυο, οταν συνοδευεται απο ακραιες επιδεικτικες συμπεριφορες, εμενα προσωπικα με κανει να σκεφομαι: αν εμπαινε η διωξη ναρκωτικων και αλλοι κλαδοι της ΕΛΑΣ τη νυχτα εκεινη της μεγαλης σφαγης (των ευρω,) πόσοι απο τους ανοιχτοχερηδες θα κατεληγαν στη ΓΑΔΑ με διωξεις οικονομικων και αλλων εγκληματων; Το ξερουμε δα απο αλλα κεφαλαια της ιδιας ιστοριας πως οι εμποροι ναρκωτικων, οπλων, λευκης (η αλλου χρωματος) σαρκας αρκεσκονται στο να προκαλουν την τυχη τους επιδεικνυοντας το χρημα που εγκληματικα και παρανομα τσεπωσαν.
 Γι αυτο και η "κοσμικη" Αθηνα, σε μεγαλο μερος, απο τετοιους αποτελειται και τα tabloids κατι τετιους υμνουν, μεχρι τη συλληψη και φυλακιση τους.
-------------------------------------

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη  συναυλία  με τον Αντώνη Ρέμο και τον Έρος Ραμαζότι  στο Nammos, στην Ψαρού της Μυκόνου. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Αντώνης Ρέμος θα τραγουδήσει με έναν ξένο διάσημο καλλιτέχνη στο Νησί των Ανέμων, με τους ενδιαφερομένους να πρέπει να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το MykonosLive.tv, όσοι θα θέλουν να δουν από απόσταση αναπνοής τους δύο καλλιτέχνες θα πρέπει να δώσουν 10.000 ευρώ. Στην τιμή περιλαμβάνονται μία σαμπάνια, μία τεκίλα και μία βότκα.  Από την άλλη, οι τιμές των τραπεζιών που βρίσκονται πιο πίσω ξεκινούν από 3.000 και φθάνουν τα 5.000 ευρώ.
Οι δύο καλλιτέχνες συναντήθηκαν πριν από λίγο καιρό στο Μιλάνο, όταν ο Αντώνης Ρέμος ταξίδεψε στην γειτονική χώρα, λέγοντας μάλιστα στα social media πως ο Έρος Ραμαζότι είναι ένας «απίθανος τύπος».
Την Τετάρτη έγινε και η τελευταία πρόβα με τον Αντώνη Ρέμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση