GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέσα σε 11 κούτες έφτασε στη Βουλή των Αντιπροσώπων ο "Φάκελος της Κύπρου" - ΦΩΤΟ

Έντεκα αριθμημένες κούτες με 134 φακέλους-αντίγραφα του αρχείου του «Φακέλου της Κύπρου» παραλήφθηκαν σήμερα στη Βουλή των Αντιπροσώπων,...


Έντεκα αριθμημένες κούτες με 134 φακέλους-αντίγραφα του αρχείου του «Φακέλου της Κύπρου» παραλήφθηκαν σήμερα στη Βουλή των Αντιπροσώπων, από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής Δημήτρη Συλλούρη, με αποστολέα τη Βουλή των Ελλήνων.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής ανέμενε το όχημα με τα έγγραφα στην είσοδο του Κοινοβουλίου.

Τους φακέλους παρέλαβαν και συνόδευσαν στη Λευκωσία μέλη της φρουράς του Προέδρου της Βουλής και η Διευθύντρια του νομοθετικού σώματος.

Τα κιβώτια με τα έγγραφα εισήλθαν από την κύρια είσοδο της Βουλής των Αντιπροσώπων και οδηγήθηκαν στην αίθουσα συνεδριών της Ολομέλειας της Βουλής και στη συνέχεια πήραν την οδό για το χώρο, όπου θα φυλάγονται δίπλα στα έγγραφα του «φακέλου της Κύπρου», που συνέλεξε η Βουλή των Αντιπροσώπων.

Τα έγγραφα έφτασαν στην Κύπρο με την ίδια πτήση που έφτασε και ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νίκος Βούτσης, ο οποίος αύριο θα προσφωνήσει ειδική για την παράδοση συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση